Sophie Elise åpner opp om babydrømmer

- Til nå har jeg kun møtt én person hvor jeg tenke at «shit, han der altså, han kunne vært far til mine barn».

SOPHIE ELISE ISACHSEN: Den populære bloggeren besvarer 30 personlige spørsmål fra leserne sine i et innlegg hun har publisert på bloggen. Her fra Gullruten i Bergen i mai. Foto: Andreas Fadum // Se og Hør
SOPHIE ELISE ISACHSEN: Den populære bloggeren besvarer 30 personlige spørsmål fra leserne sine i et innlegg hun har publisert på bloggen. Her fra Gullruten i Bergen i mai. Foto: Andreas Fadum // Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) fra Harstad er én av Norges mest populære bloggere, og mye av dette skyldes at hun titt og ofte deler svært personlige innlegg med sine lesere. 

Denne uken har hun postet et innlegg hun har gitt tittelen «30 personlige svar» hvor hun blant annet svarer på spørsmålet «Vil du ha barn?». På dette svarer hun ærlig:

«Jeg vet ikke. Jeg tenker ikke så mye på det, men jeg skal ikke ha barn før jeg føler av hele mitt hjerte at jeg er klar for å gi så mye kjærlighet til et annet menneske. Jeg må være ferdig med meg selv først og ha lært meg det jeg trenger for å kunne videreføre til mine barn. Men det aller viktigste er at mannen jeg har barn med skal være en jeg ville ha vært stolt av å ha videreført genene mine med. Til nå har jeg kun møtt en person hvor jeg tenke at «shit, han der altså, han kunne vært far til mine barn» og hadde det hatt seg sånn at jeg fikk barn med han ville jeg ha vært glad, enten jeg og han var sammen eller ikke for han ville vært en fantastisk far. Men om det hadde vært en eller annen idiot som ikke ville ha gitt mine barn det de fortjente, så hadde jeg ikke ønsket det nei.» 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer