Sophie Elise Isachsen:

Sophie Elise angrer på tatoveringene

- Om jeg hadde hatt valget i dag, ville jeg ikke hatt en eneste.

ANGRER: Sophie Elise Isachsen har smykket kroppen sin med 11 tatoveringer. I et nytt blogginnlegg skriver hun at hun gjerne skulle ha vært dem foruten. Her får hun tatovert «Hello Kitty» under leppa i en episode av «Bloggerne» i 2014. Foto: Skjermdump / TV 2
ANGRER: Sophie Elise Isachsen har smykket kroppen sin med 11 tatoveringer. I et nytt blogginnlegg skriver hun at hun gjerne skulle ha vært dem foruten. Her får hun tatovert «Hello Kitty» under leppa i en episode av «Bloggerne» i 2014. Foto: Skjermdump / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Sophie Elise Isachsen (22) er viden kjent for sin kroppkunst, og til sammen har toppbloggeren smykket seg med hele elleve tatoveringer.

I et nytt blogginnlegg skriver at Sophie Elise at hun stort sett ikke tenker på flerparten av tatoveringene, men at hun likevel angrer på den dyre kroppskunsten.

- Det siste jeg ønsker akkurat nå er likevel flere tatoveringer, og om jeg hadde hatt valget i dag ville jeg ikke hatt en eneste. Jeg synes det er så mye finere med en helt «ren» kropp enn masse blekk, skriver hun og fortsetter:

- Men nå er det sånn, og ikke vits å angre, selv om jeg angrer likevel - i alle fall på at det ble så mange.

- Ikke en «big deal»

Hun har blant annet en blomstertatovering på den ene hoften, uttrykket «bad ass» på rumpa og «Hello Kitty» på innsiden av underleppen.

Hun har også en større tatovering under brystene, som mange ganger har blitt sammenlignet med Rihannas tatovering av den egyptiske gudinnen Isis.

«Bad ass»: Sophie Elise Isachsen har mange tatoveringer, blant annet har hun tatovert «bad ass» på rumpa. Foto: Andreas Fadum / Sophie Elise Isachsen
«Bad ass»: Sophie Elise Isachsen har mange tatoveringer, blant annet har hun tatovert «bad ass» på rumpa. Foto: Andreas Fadum / Sophie Elise Isachsen Vis mer

Sophie Elise har også flere tatoveringer med tekst. Blant annet er «a smooth sea never made a skilled sailor» inngravert i huden. I et tidligere blogginlegg skriver hun at dette var hennes første møte med blekket, og at hun var 16 år.

- Da jeg tok tatoveringen var jeg inne i en ekstremt vanskelig periode (...) Sekundet jeg endelig tok tatoveringen følte jeg meg 1000 kilo lettere, og bestemte meg for at jeg skulle leve etter denne så godt jeg kunne, skrev nordlendingen.

Fjernet tatovering

I 2015 tok hun en vennskapstatovering sammen med barndomsvennen Anne-Sofie. På spørsmål fra Seoghør.no om hun var redd å angre, var nordlendingen klar i sin tale:

– Nei, det er jeg ikke redd for overhodet. Jeg ser ikke på det som en «big deal», sa hun.

FIKK TATOVERING: Sophie Elise har dokumentert flere av sine tatoveringer i TV 2-serien «Bloggerne». Video: TV 2.Vis mer Vis mer

I 2015 bestemte Sophie Elise seg likevel for å fjerne en av tatoveringene, nemlig en diamant på ringfingeren.

Hun utdypet handlingen med at hun en dag håper på en giftering i stedet.

«Det er kanskje en litt teit tankegang, for det er jo mulig jeg aldri blir fridd til, men det er vel bra å være klar sånn i tilfelle. Vil uansett ikke gifte meg på mange mange år, men å fjerne en tatovering tar jo litt tid så ...», skrev hun i et innlegg.

Seoghør.no har vært i kontakt med Sophie Elises manager, Marte Schei, som forteller at bloggeren ikke er tilgjengelig for en kommentar.

Emilie "Voe" Nereng, Suzanne Aabel og Sophie Elise Isachsen intervjues av Se & Hør på "Gullruten" i forbindelse med TV2-programmet "Bloggerne". Vis mer

LES OGSÅ: Tatoverte kjærligheten på fingeren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer