Sophie Elise: - Jeg har gått opp ni kilo

Den norske toppbloggeren sier at hun føler seg fantastisk etter vektoppgangen sin.

OPP I VEKT: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen sin at hun har gått opp ni kilo i løpet av det siste året. Bildet til venstre ble tatt i januar 2014, mens bildet til høyre er fra ELLEs sommerfest i starten av juni. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth
OPP I VEKT: Sophie Elise Isachsen skriver på bloggen sin at hun har gått opp ni kilo i løpet av det siste året. Bildet til venstre ble tatt i januar 2014, mens bildet til høyre er fra ELLEs sommerfest i starten av juni. Foto: Andreas Fadum/ Tor Lindseth Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: «Bloggerne»-profilen Sophie Elise Isachsen (21) har gjentatte ganger skapt overskrifter med utseendet sitt.

Hun har tidligere vært åpen om en rekke kirurgiske inngrep hun har gjennomgått for å endre utseendet sitt, men den siste tiden har toppbloggeren endret profil.

bloggen sin har 21-åringen, som i fjor vant prisen for «Årets blogger» på Se og Hør Kjendisgalla, satt fokus på alt fra palmeolje til feminisme, flyktningkrisen og seksuell legning.

Tidligere har hun sagt til Seoghør.no at endringen begynte etter at hun publiserte et blogginnlegg om at hun var i ferd med å opparbeide seg selvrespekt, og at det å utstråle selvtillit var blitt viktigere for henne enn et plettfritt utseende.

Elsker kroppen sin

Og da Se og Hør møtte henne på motemagasinet ELLEs sommerfest nylig, røpet Sophie Elise at hun har lagt på seg syv kilo som et slags oppgjør med presset om å ha en perfekt kropp.

- Det føles helt fantastisk! Jeg føler meg glad og bekymringsfri.

Saken fortsetter under bildet.

STILIG: Blogger Sophie Elise så flott ut på Universal sin sommerfest i juni. Foto: Tore Skaar
STILIG: Blogger Sophie Elise så flott ut på Universal sin sommerfest i juni. Foto: Tore Skaar Vis mer

De ekstra kiloene har også ført til en økt livskvalitet og glede for toppbloggeren.

I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du også lese om Bettans sorg over ektemannens brå død, se de eksklusive bildene fra Eva Longorias bryllup og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør
I SALG NÅ: I ukens Se og Hør kan du også lese om Bettans sorg over ektemannens brå død, se de eksklusive bildene fra Eva Longorias bryllup og mye mer. Foto: Faksimile Se og Hør Vis mer

- Nå spiser og drikker jeg akkurat det jeg vil. Jeg har mer å ta i og mer å være glad i. Og det er helt slutt på den tiden jeg hadde «thigh gap». Det er ut, sa hun.

I et nytt blogginnlegg skriver Sophie Elise at hun faktisk har gått opp ni kilo det siste året, men at hun ikke bryr seg nevneverdig om den fysiske forandringen.

«Jeg har et gammelt minnekort i kameraet mitt nå, og jeg fikk et lite "sjokk" da jeg bladde feil vei på kamerarullen og kom til bilder av meg selv for litt over 1 år siden.. Vet dere hvor mange kilo jeg har gått opp på den tiden? 9 kg! Det er ganske sykt. Jeg har gått fra å være veldig slank til å nå bli litt mer.. eller ja, jeg er jo enda slank, men mer formfull. Det synes best på rumpe, armer og mage.. Og dobbelthake. Og over alt», skriver hun.

Bryr seg ikke

Tidligere i vår ble Sophie Elise for øvrig gjenstand for rykter om at hun hadde operert bakenden sin.

TV-prisudelingen Gullruten i Bergen i midten av mai, valgte hun å lette på sløret om ryktene overfor Seoghør.no. Da understreket bloggeren at hun ikke bryr seg om hva folk sier om kroppen hennes.

- Det er jo veldig hyggelig at folk bryr seg så mye om kroppen min og rumpa mi, men jeg bryr meg ikke om hva folk synes. Folk får snakke om hva de vil, det er ikke min sak, fastslo hun den gang.

Saken fortsetter under bildet.

LIKER FORMENE SINE: Sophie Elise Isachsen stilte i en sort, ettersittende kjole på Gullruten i Bergen i mai.  Foto: NTB scanpix
LIKER FORMENE SINE: Sophie Elise Isachsen stilte i en sort, ettersittende kjole på Gullruten i Bergen i mai. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ikke tenkt over at jeg er bifil

21-åringen avslørte dessuten nylig på bloggen sin at hun har vært forelsket i jenter, og at hun har tatt med seg jenter hjem fra byen, i likhet med hva hun har gjort med gutter.

Hun kom med avsløringen i forbindelse med den grusomme skytemassakren i Orlando forrige helg, der 49 personer ble drept på et utested for homofile i Orlando, Florida.

Da Seoghør.no møtte bloggeren på Universal sin sommerfest torsdag, forklarte hun at dette allerede var en kjent sak i vennekretsen hennes.

- Det er ikke noe hemmelig. Jeg har alltid vært sånn. Jeg var i Harstad for noen dager siden og da spurte jeg mine gamle venner om de ble overrasket, men de sa alle at de alltid hadde visst det, sa hun til Seoghør.no.

Se video nedenfor:

LES OGSÅ: Sophie Elise planlegger privat naken-shoot

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer