Sophie Elise: - Ingen rundt meg ble overrasket

For toppbloggerens vennekrets var det allerede kjent at hun var bifil. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Sophie Elise Isachsen (21) avslørte nylig på bloggen sin at hun har vært forelsket i jenter, og at hun har tatt med seg jenter hjem fra byen, i likhet med hva hun har gjort med gutter.

Hun kom med avsløringen i forbindelse med den grusomme skytemassakren i Orlando forrige helg, der 49 personer ble drept på et utested for homofile i Orlando, Florida.

Da Seoghør.no møtte bloggeren på Universal sin sommerfest torsdag, forklarte hun at dette allerede var en kjent sak for hennes vennekrets.

Se video øverst i saken!

- Det er ikke noe hemmelig. Jeg har alltid vært sånn. Jeg var i Harstad for noen dager siden og da spurte jeg mine gamle venner om de ble overrasket, men de sa alle at de alltid hadde visst det, sier hun til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

BIFIL: Nå vil Sophie Elise definere seg som bifil.  Foto: Tore Skaar
BIFIL: Nå vil Sophie Elise definere seg som bifil. Foto: Tore Skaar Vis mer

- Vil du si at du er bifil?

- Ja, men jeg har aldri tenkt på det. Jeg har vært forelsket i jenter og gutter, og hvis det er det som er definisjonen så, ja, sikkert, sier hun.

Bloggeren skrev innlegget for å slå et slag for kjærlighet uansett kjønn, og har fått mye positiv respons i ettertid.

- For meg så er kjærlighet bare kjærlighet og jeg har aldri tenkt over det. Så skrev jeg at for meg så er kjærlighet bare kjærlighet, det handler ikke om kjønn. Så jeg fikk en del oppmerksomhet på bakgrunn av det, legger hun til overfor Seoghør.no.

Ble koblet til komiker

I slutten av mai skrev Seoghør.no at Sophie Elise skal ha hatt en het flørt med den norske komikeren Henrik Thodesen (35). De to er ved flere anledninger blitt observert tett omslynget på noen av Oslos mest populære utesteder.

- Sophie Elise ønsker ikke å kommentere dette utover det som står i saken, sa bloggerens manager Marte Schei til Seoghør.no da vi kontaktet henne.

Thodesen ønsket heller ikke den gang å kommentere saken, men på motemagasinet ELLEs sommerfest forrige uke kom han med følgende kommentar til Seoghør.no:

- Vi er veldig ferdig med romanseryktene innad i gjengen vår. Det er ikke noen greie lenger, egentlig, sa Thodesen kryptisk med et lurt smil om munnen uten å utdype hva han mente.

POSERTE SAMMEN: Sophie Elise Isachsen og Henrik Thodesen dukket opp sammen under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i desember. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
POSERTE SAMMEN: Sophie Elise Isachsen og Henrik Thodesen dukket opp sammen under innspillingen av TVNorge-programmet «Norske helter» i desember. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer

På samme fest omtalte Sophie Elise Isachsen seg selv som «singel» overfor TV 2.

LES OGSÅ: - Ja, vi venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer