Sophie Elise: - Hun er redd

Politiet rådet bloggeren til å slette innlegg etter Ottar-bråk. Hevder det handler om voldstrusler.

REDD: Manageren til toppblogger Sophie Elise Isachsen opplyser at Isachsen vil anmelde flere medlemmer av Mannegruppa Ottar for grov hets og sjikanering. Foto: Andreas Fadum
REDD: Manageren til toppblogger Sophie Elise Isachsen opplyser at Isachsen vil anmelde flere medlemmer av Mannegruppa Ottar for grov hets og sjikanering. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mannegruppa Ottar. Sophie Elise. Barnekreftforeningen. Tre vidt forskjellige aktører med hvert sitt formål, som i utgangspunktet ikke har noe med hverandre å gjøre.

For å ta førstnevnte: Mannegruppa Ottar har de siste dagene fått betydelig negativ omtale på grunn av hets mot unge jenter.

For å gjøre noe med det, tok gruppa initiativ til å samle inn penger til Barnekreftforeningen.

Slettet blogginnlegg

Barnekreftforeningen takket pent nei, fordi de ikke ville assosieres med Mannegruppa Ottar. Senere samme ettermiddag, altså i går, publiserte Sophie Elise Isachsen et blogginnlegg der hun tar et kraftig oppgjør med Mannegruppa Ottar, og det hun mener er «nedsettende karakteristikker» om henne.

Samme dag, på nettsida til Barnekreftforeningens innsamlingsaksjon, hadde blant annet disse kommentarene tikket inn:

«Suck a dick, KGO og Sophie Elise!»

«Sophie Elise suger kanskje, men kreft suger hardere...»

Onsdag morgen var Isachsens blogginnlegg, der hun også nevnte disse kommentarene, fjernet. Hun har lagt ut et nytt innlegg, der hun forklarte hvorfor:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer