BRA FOR KARRIEREN: Det at hun er sammen med en superstjerne, kan vise seg å være veldig bra for norske Sophia Lies modellkarriere.  Foto: All Over Press
BRA FOR KARRIEREN: Det at hun er sammen med en superstjerne, kan vise seg å være veldig bra for norske Sophia Lies modellkarriere. Foto: All Over PressVis mer

- Sophia har gjort alt riktig

Den norske modellen kan nå toppen takket være superstjernekjæresten...

SEHER.NO: Hollywoodstjernen Josh Hartnett (30) har de siste månedene datet den norske modellen Sophia Lie (21).

Paret har blant annet vært på romantisk ferie på Costa Rica, og i august var de tilstede under Øya-festivalen i Oslo.

De har også blitt observert hånd i hånd i gatene i New York, og på flere offentlige tilstelninger sammen.

Ifølge flere eksperter kan Lies forhold til Hartnett, kjent fra blant annet "Black Hawk Down" og "Pearl Harbor", være svært bra for hennes karriere.

LES OGSÅ: Sophia er for stor for catwalken

Det har lenge vært kjent at modeller som blir sammen med superstjerner etterhvert blir mer kjente og ettertraktede i motebransjen, og Lie er en av dem som nå har potensialet til å gjøre det stort, skriver VG.

Ifølge Magnus S. Rønningen, redaktør i Massiv, er det imidlertid viktig å være veldig diskré offentlig og aldri uttale som om kjæresten dersom man skal ha suksess. Dette mener han at Sophia har fått til.

- Hun har ikke brukt dette noe sted og hun får garantert mye kred innad i miljøet for å holde kjeft. Det beviser at hun ikke ble sammen med Hartnett for å fremme seg selv. Det er en positiv ting for karrieren og hennes image at hun i så liten grad bruker det. Sophia har gjort alt riktig så langt, sier han til avisen.

Også Vanessa Rudjord, sjefsredaktør for motebladet Costume, mener Sophia er blant dem som kan være på vei mot toppen.

- Det å skape mystikk rundt seg er alltid viktig for å skape nysgjerrighet og interesse også i en bransje som dette. Det kan gjøre en mer ettertraktet, sier hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hartnett filmet under hotell-sex