- Sønnene mine ba meg stille opp i Playboy

Pamela Anderson ble overrasket over familiens reaksjon på det lettkledde tilbudet.

GODE VENNER: Hugh Hefner og  Pamela Anderson har kjent hverandre i snart 30 år. Her er de sammen på en fest på Playboy Mansion i 2004. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Hugh Hefner og Pamela Anderson har kjent hverandre i snart 30 år. Her er de sammen på en fest på Playboy Mansion i 2004. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Pamela Anderson (48) har prydet forsiden til Playboy hele 14 ganger i løpet av karrieren - mer enn noen annen modell.

Nå sørger den tidligere «Baywatch»-stjernen over de dramatiske forandringene  merkevaren har gjennomgått i løpet av de siste månedene.

I tillegg til at bladet har sluttet å trykke nakenbilder av kvinner, så har også Playboy Mansion blitt lagt ut for salg - for 200 millioner dollar.

- Jeg forstår hvorfor de har gjort det, men det føles trist, sa hun på The Wendy Williams Show, ifølge E! News.com.

- Det var en livsstil. Playboy Mansion var universitetet mitt. Det var fullt med intellektuelle, sex, rock'n'roll, kunst, alle de viktige tingene, fortsatte hun.

Saken fortsetter under bildet.

DREVEN POSØR: F.v: Pamela poser naken på forsiden av den aller siste nakenutgaven av Playboy i januar/februar i år. I februar 1999 var hun også på coveret, samt 12 ganger til. Foto: NTB Scanpix
DREVEN POSØR: F.v: Pamela poser naken på forsiden av den aller siste nakenutgaven av Playboy i januar/februar i år. I februar 1999 var hun også på coveret, samt 12 ganger til. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sønnene ble mobbet

Første gang Pamela poserte på forsiden av Playboy var i 1989, og i desember avslørte hun at det var hun som hadde fått æren av å pryde forsiden av mannebladets aller siste nakenutgave også.

- Jeg fikk en telefon fra Hugh Hefners advokat og han sa til meg: «Vi vil ikke han noen andre. Kan du være på coveret?», fortalte hun Entertainment Tonight før jul.

I begynnelsen var Pamela, som tidligere har kledd av seg for å spare vann, usikker på om hun ville takke ja til tilbudet fordi hun var bekymret for hva sønnene Brandon (19) og Dylan (18) syntes om forslaget.

I oppveksten ble guttene nemlig mobbet, gjort narr av og havnet i slosskamper på grunn sin berømte mor. Derfor bestemte den barmfagre blondinen seg for å høre med sin eldste sønn hva han synes, og 19-åringen oppmuntret henne til å gjøre det.

- Jeg sa til ham at Hefner hadde ringt og spurt om jeg ville stille på coveret av siste Playboy, og han svarte: «Mamma, dette må du gjøre», sa hun til nettstedet.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK SØNNENES VELSIGNELSE: Pamela Anderson spurte sønnene Brandon og Dylan, som hun har fra ekteskapet med rockeren Tommy Lee, om tillatelse før hun kastet klærne i Playboy tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FIKK SØNNENES VELSIGNELSE: Pamela Anderson spurte sønnene Brandon og Dylan, som hun har fra ekteskapet med rockeren Tommy Lee, om tillatelse før hun kastet klærne i Playboy tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Unnfanget på Playboy Mansion

Og selv da hun informerte om at hun måtte være naken, fikk hun hans fulle støtte.

- Brandon sa: «Vi er eldre nå, og vi er ikke flaue over deg lenger. Vi synes du er fantastisk». Han synes det var så spennende at jeg tror han ga meg en high-five, avslørte Pamela.

- Og deretter spurte jeg Dylan også og han svarte: «Mamma, du har allerede gjort alt tidligere». Jeg vet ikke hva annet jeg kan si enn at de var spente på mine vegne, og det var jeg også, forteller hun til nettstedet.

Ettersom Playboy Mansion også var som et hjem nummer to for Pamela, synes hun det er spesielt vemodig at eiendommen nå skal selges. Men hun har mange gode minner fra tiden på den legendariske tomta.

- Jeg er sikker på at en av sønnene mine ble unnfanget der, avslørte hun i siste nakenutgave av Playboy som var årets januar/februar-nummer.

LES OGSÅ: Pamela Andersons sønn debuterer som modell

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer