Sønnene kan miste millionarven

TV-stjernen Jade Goody jobbet hardt for å sikre sønnenes fremtid før hun døde av kreft. Nå kan alt bli slukt av skattemyndighetene.

DØDE: Reality-stjernen Jade Goody ble bare 27 år gammel, og døde av kreft i 2009. Foto: All Over Press
DØDE: Reality-stjernen Jade Goody ble bare 27 år gammel, og døde av kreft i 2009. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den britiske reality-stjernen Jade Goody døde av kreft i 2009, etter syv måneders sykeleie.

Før dødsfallet hadde Goody, som ble 27 år, jobbet hardt for å tjene opp penger til hennes to sønner Bobby Jack (9) og Freddie (8).

Men nå ser det ut til at de to guttene kommer til å miste hele arven på 9 millioner kroner som deres avdøde mor hadde etterlatt dem i fond.

Ifølge avisen The Sun skylder Goody staten litt over nettopp 9 millioner kroner i skatt, skriver nettstedet Daily Mail.

- Jade var bestemt på å gi barna hennes utdannelse og skolegangen hun selv aldri fikk. Nå har vi betalt privatskolen deres ut året, men etter det har vi ikke mer penger å bruke, sier fotograf Danny Hayward, som var et av Goodys vitner da hun skrev testamentet før hun døde, til avisen.

Han forteller videre at han er sjokkert over at skatteetaten nå vil knuse Goodys siste ønsker:

- Jade ville vært knust. Det er virkelig en sjokkerende beskjed å få. Men vi skal kjempe på Jade-måten for å få oppfylt hennes siste ønsker for barna - uansett hvor lang tid det vil ta.

Kort tid før dødsfallet giftet Goody seg med 22-åringen Jack Tweed. Hennes to sønner bor hos deres far, britisk TV-anker, Jeff Braizer (33).

LES OGSÅ: Sanger Chrissy Amphlett døde bare 53 år gammel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer