GIFT I ENSOMHET: Ricki Lake og Christan Evans giftet seg med bare hundene sine til stede på en strand i California. Rickis to sønner valgte å være sammen med faren på bryllupsdagen. Foto: Stella Pictures
GIFT I ENSOMHET: Ricki Lake og Christan Evans giftet seg med bare hundene sine til stede på en strand i California. Rickis to sønner valgte å være sammen med faren på bryllupsdagen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Sønnene droppet bryllupet

Ricki Lakes to sønner valgte å være hos faren på bryllupsdagen.

Publisert
SEOGHØR.NO: Den tidligere talkshow-verten Ricki Lake (43) nylig rømte unna for å gifte seg med Christian Evans for at bryllupet skulle dreie seg fullt og helt om dem, og ikke om en stor og prangende fest.

Lake, som har vært gift tidligere, giftet seg i all hemmelighet med sin Christian på en strand i California - med bare hundene deres som gjester.

Ricki Lake har i tillegg til å være talkshow-vert for det populære «Ricki Lake Show», spilt i flere filmer og fikk i fjor masse oppmerksomhet da hun kom på andreplass i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

- Jeg har fått masse oppmerksomhet og ros, så jeg trengte ikke det på bryllupsdagen min. Jeg ville virkelig at det skulle handle om oss. Det skjedde for en uke siden og jeg er så glad for å være sammen med ham, sier Ricki Lake til TV-showet «Good Moring America» ifølge Daily Mail.

Og TV-stjernen er ikke i tvil om at hun har giftet seg med drømmemannen.

- Bedre sent enn aldri. Han er sjelevennen min. Jeg var klar for at den ene rette personen skulle komme inn i livet mitt, uttalte Ricki Lake i TV-programmet.

Ricki hadde invitert sønnene Milo (15) og Owen (10) til den private seremonien, men de valgte isteden å være med faren Rob Sussman, som Ricki skilte seg fra i 2005.

- Det var påskeferie, det var faktisk første påskedag, og de var sammen med faren sin. Vi inviterte dem, men jeg tror de var mest bekymret over hva slags kake de gikk glipp av enn av selve seremonien. Vi har feiret med dem, og de har alltid følt at Christian har vært som en stefar for dem uansett, så de er lykkelig på våre vegne, sier Ricki Lake til «Good Moring America».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Gift i hemmelighet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer