Amadeus Sögaard:

Sønnen: - Ting har vært vanskelig

Carolas sønn uttaler seg om foreldrenes skilsmisse.

SØNNEN ÅPNER OPP: Sønnen til Carola Häggkvist og Runar Søgaard, Amadeus, åpner opp i ny podkast. Foto: Karin Törnblom/IBL/NTB
SØNNEN ÅPNER OPP: Sønnen til Carola Häggkvist og Runar Søgaard, Amadeus, åpner opp i ny podkast. Foto: Karin Törnblom/IBL/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det skapte store overskrifter da svenskenes nasjonalskatt Carola Häggkvist (55) på 1990-tallet forelsket seg i norske Runar Søgaard (54). Sammen fikk de sønnen Amadeus.

Amadeus var bare to år gammel da foreldrene bestemte seg for å gå hver til sitt, og tiden etter skilsmissen har ikke vært bare-bare. Carola og Søgaard har hatt en del uenigheter opp gjennom årene og det har vært rikelig med medieoppslag.

I 2017 ble paret gjenforent i forbindelse med sønnens eksamensfeiring. Den gangen ble de to også avbildet sammen, med Amadeus mellom seg. Bildet viste en tilsynelatende god stemning.

I dag er det tidligere kjendisparets sønn blitt 24 år, og med så kjente foreldre følger selvfølgelig et viss søkelys. Amadeus har den siste tiden tatt større skritt inn i rampelyset, og i den svenske podkasten «Hitfabriken» åpner han nå opp om Carolas og Sørgaards brudd.

- Skjedd mye

I podkasten får Amadeus spørsmål om han har lidd på grunn av foreldrenes skilsmisse.

- Nei, lidd har jeg ikke gjort. Jeg har kjempefine foreldre og familiesituasjon. Men det er klart, noen ting har vært vanskelig, svarer kjendissønnen ærlig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.