Elizabeth Hurley:

Sønnen tar de sexy bikini-bildene

Skuespiller og modell Elizabeth Hurley ber sin 15-årige sønn ta bikini-bilder av henne.

I TOPPFORM: Elizabeth Hurley er ikke redd for å vise frem den flotte bikinikroppen sin, men folk reagerer sterkt på at det er sønnen på 15, som har tatt mange av bildene hun legger ut på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Instagram
I TOPPFORM: Elizabeth Hurley er ikke redd for å vise frem den flotte bikinikroppen sin, men folk reagerer sterkt på at det er sønnen på 15, som har tatt mange av bildene hun legger ut på Instagram. Foto: NTB Scanpix / Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Det er ikke bare unge jenter og gutter som kan kle av seg på Instagram. Elizabeth Hurley, som har fylt 52, viser seg nemlig gjerne i bikini på sosiale medier.

Men i det siste er det ikke bare det faktum at hun ser fenomenal ut på bildene, som har fått mest oppmerksomhet.

Stjernen har nemlig gått ut og innrømmet at det er hennes sønn Damien (15), som har tatt mange av bildene, og det syns folk rett og slett er ganske merkelig.

Det er Daily Mail som først omtaler Hugh Grants (57) ekskjærestes avslappede feriebilder.

- Jeg hadde vært sjokkert

Og det er kanskje ikke så rart at superstjernen viser seg ofte i bikini når hun har sin egen bikini-kolleksjon, Elisabeth Hurley Beach, men da Liz nylig innrømmet overfor The Sun at Damien er fotografen, kom reaksjonene.

Den irske reporteren Christine Lampard (39) var i studio til tv-programmet Lorraine denne uken, ga hun tydelig uttrykk for hva hun syns om mor-sønn forholdet til Liz og Damien.

- Jeg hadde vært sjokkert og følt at det var superkleint hvis min mamma hadde spurt om jeg kunne ta sexy bikinibilder av henne.

Liz har ikke kommentert mor-sønn-jobbforholdet noe videre, bortsett fra at hun la til at det hender at hun plager venner også med å ta bilder av henne.

Kaster klærne

På et av bildene hun nylig la ut, ser det dog ut som sønnen har sluppet unna. Liz skapte så klart nye overskrifter da hun la ut et toppløs-bilde av seg selv, men det er tydelig at bildet ovenfor er en selfie.

På bildet skrev hun: «Selfie på badet i min nye Lizzie Robe i mykt, heklet materiale».

Og hyggelige kommentarer fra fansen haglet under innlegget. Flere skrev at hun bare blir vakrere med tiden. og mange kommenterte hvor sexy hun er.

Handstand @elizabethhurleybeach 😘😘😘😘

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Fra den samme ferien la hun også ut et bilde der hun står på hendene, kun iført bikini, opp mot et palmetre. Og blant de over 700 kommentarene under bildet, var det stort sett bare beundring og oppløftende ord.

«Du er både sterk og vakker» skrev en, mens annen kommenterte «Du er den mest sexy dama på planeten. Fra topp til tå».

Liz, som er opptatt av å fremme en aktiv livsstil med et sunt kosthold, er bevis på at det er tydelig at det gir resultater.

Oppdaget på rød løper

Det var i 1994 at den britiske modellen og «The Royals»-stjernen ble oppdaget for alvor. Det var da hun var daten til sin daværende kjæreste Hugh Grant (57) på premieren for hans film «Fire bryllup og en gravferd».

Kun iført en bitte liten Versace-kjole, som ble holdt sammen av sikkerhetsnåler, skapte den unge skjønnheten furore på den røde løper.

(Saken fortsetter under)

PÅ DATE: Det var med denne kjolen at Liz Hurley stjal all oppmerksomheten i 1994. Foto: NTB Scanpix
PÅ DATE: Det var med denne kjolen at Liz Hurley stjal all oppmerksomheten i 1994. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Senere fikk hun stempelet sexsymbol etter rollen i Mike Myers' komedie «Austin Powers: International Man Of Mystery» i 1997. I dag kan du se henne som Dronning Helena i tv-serien «The Royals».

Allerede i 2005 startet briten sin egen bikini-kolleksjon, Elizabeth Hurley Beach, og de siste årene har hun brukt Instagram flittig som reklameplattform. Og selvsagt bruker hun seg selv som modell.

My sonshine ❤️ @damianhurley1 @elizabethhurleybeach @velaaprivateisland

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Turbulent kjærlighetsliv

Men når det kommer til kjærlighetslivet til Liz, som hun ofte blir kalt, går det kanskje ikke like bra. I 13 år var hun som kjent kjæreste med Hugh Grant.

Og tross turbulens og skandaler, så har de to beholdt et nært vennskap etter at forholdet tok slutt i mai 2000. Hugh er også gudfar til Liz' sønn. Damian (15).

Bare fire måneder etter skilsmissen fra Arun Nayar i juni 2011, kunne Elizabeth fortelle verden at hun var forlovet med cricket-stjernen Shane Warne (47).

Tre år senere var også dette forholdet historie.

- Kjærlighet er ikke en bryter man bare kan slå av eller på, og selvsagt elsker jeg ham fortsatt. Vi er en del av hverandre historie, uttalte hun kort tid etter bruddet til News.com.au, ifølge Contactmusic.com.

Det tok imidlertid ikke veldig lang tid for Hurley fant seg en ny mann. Denne gangen fotografen David Yarrow, som hun omtalte som en mann med integritet og sjarm.

Paret tilbrakte våren 2014 sammen før også de gikk hver til sitt.

Siden har det kun vært en mann i hennes liv, sønnen Damian.

På valentinsdagen skuffet heller ikke Liz fansen på Instagram. Da kastet hun nemlig toppen igjen, mens hun lå henslengt i en hengekøye i en knallrød bikini. Bilder var dekket av røde hjerter.

Happy Valentine’s Day ❤️❤️❤️

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on

Leter fremdeles etter drømmemannen

Men den flotte «Austin Powers»-stjernen har ikke gitt opp håpet om å finne kjærligheten igjen, og hun har tidligere avslørt hva hun ser etter hos en mann.

- Jeg har alltid likt mennesker som kan ting på et annet område enn mitt eget. Det har jeg alltid funnet attraktivt, har hun fortalt ifølge Contactmusic.com.

Selv om hun ser fantastisk ut selv og har en kropp mange bare kan drømme om, så mener hun at skjønnhet kommer innenfra.

- Når man først treffer en person så synes man kanskje ikke at han ser spesielt bra ut, men når man begynner å like ham eller elske ham, så ser man alltid det vakre, ifølge nettstedet.

LES OGSÅ: - Jeg tenkte: «Dette kommer til å gå galt» ​

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer