Julianne og Ulrik Nygård:

Sønnen skrevet ut fra sykehus

Julianne og Ulrik Nygårds sønn har vært innlagt med RS-virus.

ENDELIG HJEM: Julianne og Ulrik Nygård får endelig ta med seg sønnen hjem. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse
ENDELIG HJEM: Julianne og Ulrik Nygård får endelig ta med seg sønnen hjem. Foto: Privat, gjengitt med tillatelse Vis mer
Publisert

Etter åtte dager på sykehuset deler influenser Julianne og Ulrik Nygård onsdag den hyggelige beskjeden om at deres ni måneder gamle sønn Søren er skrevet ut av sykehus.

Den lille gutten har de siste dagene vært innlagt med RS-virus, og foreldrene har vært åpne om hvor dårlig sønnen har vært.

«Endelig. Åtte dager på sykehus er over, og vi håper vi aldri trenger å sjekke inn igjen», skriver Ulrik på Instagram, og fortsetter:

«I en vanskelig situasjon kunne vi ikke ha vært et bedre sted enn på barneavdelingen på Drammen sykehus. Takk for all godhet».

Se og Hør har vært i kontakt med Ulrik Nygård, som er kjent med at saken omtales.

- Vanskelig

Da Se og Hør snakket med Ulrik forrige uke fortalte han at det var vondt å se sønnen så syk som han var på daværende tidspunkt.

- Vi står sammen vi, men det er veldig vanskelig å se ham sånn. Han er veldig apatisk. Han smiler eller ler ikke. Han er så liten. Julianne ammer ham til vanlig, men nå klarer han ikke å spise av henne, så han bruker henne som smukk. Det gjør at han får roet seg, fortalte han.

Sykehuset hadde lagt godt til rette for den lille familien, men Ulrik hadde naturligvis også fokus på parets andre sønn Severin (3,5).

- Vi har mormor som passer på han, men det blir nok til at jeg i dag eller i morgen drar hjem for å gjøre dagene så vanlige som mulig for Severin. Han reagerer også på dette, fortalte faren, og fortsatte:

FIKK REAKSJONER: Julianne Nygård, kjent som «Pilotfrue», er gravid med barn nummer to. Da hun valgte å dele en video hvor hun gikk på vekta skapte det reaksjoner. Vis mer

- Han forventer jo at jeg skal være med ham. Når det ikke blir sånn blir han selvfølgelig litt lei seg også. Vi må prøve å gjøre dagene mest mulig normale for ham. Jeg er her på dagen og så får vi ta en dag om gangen.

LES OGSÅ: Delte sjeldent bilde av sønnen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer