Sønnen skal hete Bingham «Bing» Hawn Bellamy

Kate Hudson og Matt Bellamy har endelig funnet et navn til sin nyfødte sønn.

<strong>FORELDRE:</strong> Rocker Matt Bellamy og skuespiller Kate Hudson kunne ta i mot sitt første barn sammen i Los Angeles i helgen. Nå har de endelig funnet navn til den nyfødte - Bingham «Bing» Hawn Bellamy! Her er paret på vei til en galla sammen i juni, da H Foto: Stella  Pictures
FORELDRE: Rocker Matt Bellamy og skuespiller Kate Hudson kunne ta i mot sitt første barn sammen i Los Angeles i helgen. Nå har de endelig funnet navn til den nyfødte - Bingham «Bing» Hawn Bellamy! Her er paret på vei til en galla sammen i juni, da H Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Mandag skrev Seher.no at skuespiller Kate Hudson (32) og Muse-vokalist Matt Bellamy (33) hadde fått sitt første barn sammen i Los Angeles lørdag.  

I motstening til en rekke andre Hollywood-kjendiser hadde de ikke bestemt navnet på forhånd, og annonserte derfor ikke navnet på barnet så fort det var født. Nå har imidlertid det forlovede paret funnet et navn til den nyfødte, som de tok med hjem fra sykehuset mandag ettermiddag. Det skriver People.

I samsvar med navnetrenden blant kjendisene, har det sjarmerende paret imidlertid funnet et temmelig spesielt navn til sønnen. Det er pappa Bellamy som nå har annonsert navnet på mikrobloggnettstedet Twitter.

«Så glad! Fikk nettopp en liten sønn, Bingham «Bing» Hawn Bellamy», twitret han torsdag.


Den nybakte faren, som er blitt pappa for første gang, fortsatte deretter med å gi Twitter-følgerne sine en liten beskrivelse av fødselen.

«Mor og barn er sterke og friske. Mammaen var en kriger, Bing spratt ut etter 4,5 timers intens pressing!»

Småsnodig navn eller ikke, Muse-vokalisten kommer i det minste med en trivelig forklaring på navnevalget.

«For de av dere som lurer, er Bingham min mors pikenavn og Bing Russell var Kurts (Russell, red.anm) far. Familiebånd overalt!».

Kate Hudsons biologiske far er Bill Hudson, men det var «Death Proof»-skuespiller Kurt Russell og mamma Goldie Hawn som oppdro henne. Den nybakte tobarnsmoren anser derfor Russell som faren sin, da han har vært samboer med Hawn i nesten 30 år. 

1Almost Famous»-stjernen har sønnen Ryder (7) fra det tidligere ekteskapet med eksmann og Couting Crowes-frontfigur Chris Robinson.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 50 år og fortsatt topptrent 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer