SKADET: Angelina Jolie og Brad Pitts sønn, Maddox, skal ha blitt skadet på familieferie i Thailand. Foto: wenn.com
SKADET: Angelina Jolie og Brad Pitts sønn, Maddox, skal ha blitt skadet på familieferie i Thailand. Foto: wenn.comVis mer

Sønnen skadet på familieferie

Det gikk hardt for seg på Angelina Jolie og Brad Pitts Thailand-tur.

SEOGHØR.NO: Angelina Jolie (40) og Brad Pitt (52) tok nylig med seg hele familien på en luksusferie til Phuket, Thailand. 

Maddox (14), Pax, Zahara (10), Shiloh (9) Vivienne (7) og Knox (7) og foreldrene skal alle ha moret seg med vannaktiviteter.

Men for Maddox var det ikke bare moro. 

14-åringen skal nemlig ha brukket benet da han kjørte Jet Ski på vannet, og går nå med krykker og en svær gips på benet, ifølge Us Weekly. 

BRAKK BENET: Maddox var uheldig da han kjørte på Jet Ski i Thailand.  Foto: Afp
BRAKK BENET: Maddox var uheldig da han kjørte på Jet Ski i Thailand. Foto: Afp Vis mer

Familien skal også ha kost seg med roligere aktiviteter, som minigolf og shopping. Angelina besøkte også en lokalt hindu-tempel. 

Tidligere i desember reiste de også til Kambodsja, hvor Maddox er født. 

Angelina vekker stadig oppmerksomhet for sitt vakre ytre, men den siste tiden har flere medier lagt merke til at skuespilleren ser ut til å bli tynnere og tynnere.

Det var en langt mer formfull og sunn kropp Jolie ble kjent for gjennom «Tomb Raider»-filmene på begynnelsen av 2000-tallet.

I dag ser det ikke ut til å være noe overflødig fett på Jolies kropp, og dette får flere medier til å spekulere i om den «By the sea»-aktuelle stjernen har et helseproblem.

SLANK: Angelina Jolie vekker oppmerksomhet med sin svært slanke kropp.  Foto: Splash News
SLANK: Angelina Jolie vekker oppmerksomhet med sin svært slanke kropp. Foto: Splash News Vis mer

- Jolies vekt ser ut til å ha sunket under den allerede lave normalen, skriverRadaronline, som beskriver Angelinas armer som «skjelett-aktige».

LES OGSÅ: - Han har alltid fått meg til å føle meg som en kvinne

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.