Sønnen reddet ham fra depresjon

Før sønnen Eric kom til verden slet Simon Cowell med depresjon.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Etter mange år med en vill ungkarstilværelse måtte Simon Cowell (54) drastisk legge om livsstilen da han i februar ble pappa for første gang.

Lille Eric var et resultat av TV-dommerens affære med kameratens kone Lauren Silverman, og mange ble overrasket da det ble kjent at hun og Simon nå var et par og ville oppdra barnet sammen.

Deprimert

Den britiske avisen The Sun skriver at stjernens tilværelse var en helt annen før Eric kom til verden, og at Simon til og med fikk beskjed av legen at han var deprimert.

- Han kjedet seg, bodde som en eremitt, var våken hele natten og snakket bare med folk via mobilen, skriver The Sun.

På spørsmål om han fikk en diagnose av legen svarer Cowell:

- Ja, og jeg visste selv at jeg var deprimert, men jeg ville ikke ta medisiner.

<strong>STOLT PAPPA:</strong> Søndag viste Simon Cowell stolt frem sønnen Eric etter en lunsj i Hollywood. TV-mogulen synes papparollen har snudd opp-ned på livet hans - på en positiv måte.  Foto: Brabus, PacificCoastNews/All Ove
STOLT PAPPA: Søndag viste Simon Cowell stolt frem sønnen Eric etter en lunsj i Hollywood. TV-mogulen synes papparollen har snudd opp-ned på livet hans - på en positiv måte. Foto: Brabus, PacificCoastNews/All Ove Vis mer

Men etter at Eric ble født er alt forandret.

- Jeg føler meg lykkelig. Jeg har fått gnisten tilbake. Livet er forandret, sier Simon til The Sun.

Viste frem sønnen

I helgen hygget familien på tre seg med påskelunsj på kjendisrestauranten The Ivy i Los Angeles. Og mens mange stjerner skjuler sine små i vogner og bak store pledd, kom Simon gående med Eric i armene og viste ham villig frem til både fans og fotografer.

<strong>ALLEREDE KJENDIS:</strong> Nylig ble Eric kåret til verdens nest mektigste kjendisbarn etter William og Kates' prins George. Her er han på armen til moren Lauren Silverman.  Foto: Sharky / Splash News/ All Over Press
ALLEREDE KJENDIS: Nylig ble Eric kåret til verdens nest mektigste kjendisbarn etter William og Kates' prins George. Her er han på armen til moren Lauren Silverman. Foto: Sharky / Splash News/ All Over Press Vis mer

Cowell, som gjerne er litt muggen på skjermen, var i strålende humør og småsnakket og tok bilder med fans.

At Simon elsker tilværelsen som far er det ingen tvil om, og han viste stolt frem Eric til vennene inne på restauranten. Han og Lauren holdt hverandre i hendene, kysset og koste åpenlyst.

Til tross for sitt matcho image har Simon aldri lagt skjul på at papparollen har forandret ham.

- Jeg visste ikke hvor mye kjærlighet og stolthet jeg ville komme til å føle, har han tidligere fortalt.

<strong>GIFTEMÅL?:</strong> Simon vil ikke svare på om han planlegger å fri til Lauren.  Foto: Stella Pictures
GIFTEMÅL?: Simon vil ikke svare på om han planlegger å fri til Lauren. Foto: Stella Pictures Vis mer

LES OGSÅ: Gråt da han holdt sønnen for første gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer