- Sønnen min var nær ved å dø

«Modern Family»-skuespilleren opplevde marerittet.

NÆR DØDEN: Bowens sønn Oliver (til høyre) holdt på å dø av en allergisk reaksjon. På bildet er også tvillingsønnene John og Gustav. Foto: All Over Press
NÆR DØDEN: Bowens sønn Oliver (til høyre) holdt på å dø av en allergisk reaksjon. På bildet er også tvillingsønnene John og Gustav. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Modern Family»-skuespilleren Julie Bowen opplevde litt av et drama da en av hennes tre sønner var nær ved å miste livet.

Den 42 år gamle stjernen forteller til Los Angeles Times at sønnen Oliver (5) fikk et livstruende allergisk sjokk som toåring, da han ble stukket av en bie mens han spiste peanøttsmør.

- Hele ansiktet hans svulmet opp, øynene lukket seg og leppene ble gigantiske. Jeg vet ikke helt hva det var som trigget det, men han fikk anafylaktisk sjokk. Jeg fikk fullstendig panikk, sier Bowen.

Bowen og ektemannen, Scott Phillips, fikk fraktet sønnen til akuttmottaket, og etter rask behandling ble Oliver helt bra igjen.

- Det var så utrolig skummelt. Jeg vil ikke at andre familier skal gå gjennom det, sier hun.

«Modern Family»-skuespilleren har også tvillingsønnene John og Gustav (3).
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Julie Bowen ble mamma

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer