Carrie Underwood:

- Sønnen min tror jeg er 70 år

Sangstjernen deler hysterisk Instagram-innlegg.

HYLLET: Høsten 2018 ble Carrie Underwood hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Ektemannen Mike Fisher og sønnen Isaiah var med å feiret henne under seremonien i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
HYLLET: Høsten 2018 ble Carrie Underwood hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Ektemannen Mike Fisher og sønnen Isaiah var med å feiret henne under seremonien i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Carrie Underwood (36) stakk av med seieren i fjerde sesong av «American Idol» i 2005 har hun gjort stor karriere som artist.

Sangfuglen har vunnet en rekke priser for sitt talent, deriblant syv Grammy Awards, 11 Billboard Music Awards og 15 American Music Awards - for å nevne noen.

I dag regnes country-stjernen, som har solgt mer enn 70 millioner plater verden over, som en av verdens mest suksessfulle artister. Hun har også fått sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

Men dette imponerer slett ikke Underwoods eldste sønn.

Uvitende om berømmelsen

Sammen med ektemannen Mike Fisher (39) har Carrie sønnene Isaiah (4) og Jacob (1), og nå avslører «Before He Cheats»-stjernen at fireåringen ikke vet at hun er berømt.

Torsdag delte Underwood en morsom post av sønnens hjemmelekse for sine over ni millioner følgere på Instagram, og her kommer det tydelig frem at Isaiah ikke har den fjerneste ide om hva moren livnærer seg av.

- Såååå... Jeg er visst 70 år gammel og veldig flink til å vaske klær, skriver hun under et skjema hvor sønnen har svart på flere spørsmål om henne.

På et av spørsmålene blir barnehagebarna spurt om hvor gamle de tror mødrene deres er, og her har fireåringen altså svart «70 år».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer