Carrie Underwood:

- Sønnen min tror jeg er 70 år

Sangstjernen deler hysterisk Instagram-innlegg.

HYLLET: Høsten 2018 ble Carrie Underwood hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Ektemannen Mike Fisher og sønnen Isaiah var med å feiret henne under seremonien i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix
HYLLET: Høsten 2018 ble Carrie Underwood hedret med sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame. Ektemannen Mike Fisher og sønnen Isaiah var med å feiret henne under seremonien i Los Angeles. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Carrie Underwood (36) stakk av med seieren i fjerde sesong av «American Idol» i 2005 har hun gjort stor karriere som artist.

Sangfuglen har vunnet en rekke priser for sitt talent, deriblant syv Grammy Awards, 11 Billboard Music Awards og 15 American Music Awards - for å nevne noen.

I dag regnes country-stjernen, som har solgt mer enn 70 millioner plater verden over, som en av verdens mest suksessfulle artister. Hun har også fått sin egen stjerne på Hollywoods Walk of Fame.

Men dette imponerer slett ikke Underwoods eldste sønn.

Uvitende om berømmelsen

Sammen med ektemannen Mike Fisher (39) har Carrie sønnene Isaiah (4) og Jacob (1), og nå avslører «Before He Cheats»-stjernen at fireåringen ikke vet at hun er berømt.

Torsdag delte Underwood en morsom post av sønnens hjemmelekse for sine over ni millioner følgere på Instagram, og her kommer det tydelig frem at Isaiah ikke har den fjerneste ide om hva moren livnærer seg av.

- Såååå... Jeg er visst 70 år gammel og veldig flink til å vaske klær, skriver hun under et skjema hvor sønnen har svart på flere spørsmål om henne.

På et av spørsmålene blir barnehagebarna spurt om hvor gamle de tror mødrene deres er, og her har fireåringen altså svart «70 år».

Når det gjelder hva Isaiah mener moren jobber med, er svaret «å vaske klær».

«Min mor er veldig flink til å brette klær», lyder et annet svar. Og han sier videre at «salat» er favorittmaten hennes og at hun liker å «ri på hester» i fritiden.

Hvis Underwoods sønn kunne gi sin mor en gave, så ville han gitt henne «kake».

En annen som mest sannsynlig ville blitt glad for en kake, er Isaiahs lillebror Jacob.

Da han fylte ett år sist måned, delte nemlig Carrie disse søte bildene av yngstemann som nyter bursdagskaken sin:

- Gratulerer med dagen, Jacob! Hvordan kan du allerede fylle ett år? Du er smilende, gal, smart og plukker alt opp såååå fort! Og, du elsker tydeligvis kake! Jeg gleder meg sånn til å se personligheten din fortsette å skinne, delte hun og fortsatte:

- Jeg har en god følelse av at du kommer til å holde oss alle på tå hev i årene som kommer! Jeg takker Gud for deg hver eneste dag. Du er virkelig en mirakelbaby!!! Mamma elsker deg! Sveip for å se hvor fin kaken var før Jake fikk tak i den.

Og det er en grunn til at Underwood kaller Jacob en «mirakelbaby» i innlegget.

Mistet tre ufødte barn

Høst 2018 avslørte nemlig artisten at hun og ektemannen lenge hadde prøvd å gi Isaiah et søsken. Men veien til å bli tobarnsforeldre hadde vært lang og hard.

- Jeg hadde planlagt at 2017 skulle være året hvor jeg jobbet med ny musikk og fikk en baby. Vi ble gravide tidlig det året, men det gikk ikke, delte hun åpenhjertig til CBS Sunday Morning.

Deretter fortalte den talentfulle artisten at hun hadde mistet tre ufødte barn på ett år. Sist gang i 2018.

Da hun ble gravid igjen senere samme året, ble 36-åringen redd for å oppleve sin fjerde spontanabort.

- Hvorfor i all verden fortsetter jeg å bli gravid hvis jeg ikke kan få barn? spurte hun seg selv.

Underveis i svangerskapet ble Carrie overbevist om at hun hadde mistet barnet nok en gang.

- Da ble jeg sint. For første gang sa jeg til Gud hva jeg følte. Det var en lørdag, og mandag dro jeg til legen for å få bekreftet spontanaborten. Der fikk jeg høre at alt var som det skulle. Gud hørte meg, fortalte hun i intervjuet med CBS Sunday Morning.

Og i januar i fjor kom altså hjerteknuseren Jacob til verden.

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor 14. juni etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Robbie Williams og kona Ayda ble foreldre for fjerde gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer