<strong>TILBAKE I NORMALVEKT:</strong> Marianne Moen spiste og spiste i tre uker for å komme tilbake i matchvekt etter Robinsonekspedisjonen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
TILBAKE I NORMALVEKT: Marianne Moen spiste og spiste i tre uker for å komme tilbake i matchvekt etter Robinsonekspedisjonen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer

- Sønnen min syntes det var ekkelt å klemme meg

Marianne Moen var så mager og avkreftet at hun er glad hun røk ut av Robinson...

Publisert
Sist oppdatert
Se video hvor Marianne Moen snakker om Hollywood-tiden og venninnen Angelina Jolie nederst i saken!

SEHER.NO: Marianne Moen (47) fra Oslo tapte i begynnelsen av søndagens episode en duell mot konkurrent Bård Andreas Langø (38). Dermed var eventyret på reality-øya over for henne.

Når hun tenker tilbake på oppholdet og de erfaringene hun gjorde synes hun imidlertid det var bra at hun røk på det tidspunktet hun gjorde.

- Jeg var blitt så avkreftet og mager, og hadde gått ned 12 kilo. Jeg så det ikke da, men i ettertid vet jeg at jeg ikke hadde hatt mer å gå på, sier hun til Seher.no.

Før hun ble gjenforent med de der hjemme, hadde hun ringt for å advare dem om at hun bare veide 45 kilo.

- Jeg vurderte å fete meg opp før jeg kom hjem. Da jeg møtte sønnen min på fjorten år igjen syntes han det var ekkelt å klemme meg, sier hun videre.

Det tok tre uker før fysioterapeuten og reklameskuespillerinnen å komme tilbake til normalen igjen.

- Jeg så ut som en anoreksipasient, men etter rundt tre uker med intens spising var jeg tilbake til meg selv igjen. Èn ting er sikkert, skulle jeg dratt til en øde øy igjen måtte det ha vært på en frodig øy med masse mat, mener Moen.

Robinsonekspedisjonen går på TV3 søndager klokken 21.00. For mer programoversikt sjekk ut Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik gikk eks-presidenten ned 11 kilo 

[obj:media:10014]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer