- Sønnen min skjønner ikke at han blir mobbet

Jenny McCarthys autistiske sønn tror han har fått gode venner.

VANSKELIG: TV-stjernen Jenny McCarthy, her med sønnen Evan på et arrangement i New York i februar, synes det er vondt å vite at sønnen ikke forstår hvem som er hans virkelige venner.  Foto: Stella Pictures
VANSKELIG: TV-stjernen Jenny McCarthy, her med sønnen Evan på et arrangement i New York i februar, synes det er vondt å vite at sønnen ikke forstår hvem som er hans virkelige venner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Modell og skuespiller Jenny McCarthy (41) har tidligere vakt oppsikt når hun har snakket om sin autistiske sønn, Evan (12).

I mars oppfordret hun voksne til ikke å vaksinere barna sine, ettersom hun tror en vaksine er årsaken til at sønnen fikk diagnosen autisme i 2005.

I sitt eget program, «The View», som hun leder sammen med blant andre Whoopi Goldberg (58), fortalte hun mandag om sønnens problemer med å forstå sosiale signaler, skriver People.

- Min sønns hovedmål er å få så mange venner som mulig, fortalte McCarthy om sønnen, som tilbringer ferien på en sommerleir.

Etter at hun mottok en hjerteskjærende e-post fra leiren om at ungene Evan tror er vennene hans egentlig mobber ham, har hun lurt på hva hun skal gjøre, innrømmet hun i TV-programmet.

- De ler av ham, men han ler også. Jeg sa til ham, «Du må finne de ungene som liker deg og er snille mot deg. Hvem sitter du ved siden av i kantina?» Og han sa «Ingen. Jeg spør, og de sier nei», fortalte 41-åringen.

McCarthy, som tidligere var sammen med komistjernen Jim Carrey (52), mener det kan være bra at sønnen ikke skjønner det når han egentlig blir fryst ut. Men hun er usikker på når hun bør fortelle ham om realitetene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer