- Sønnen min hater å høre meg synge

D'Sound-vokalist Simone Eriksrud letter på sløret om livet på hjemmebane.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag er det Simone Eriksrud (43) som ble hedret blant de syv artistene i TV2-serien «Hver gang vi møtes».

Hun ble hyllet av Alexander Rybak, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Lars Lillo-Stenberg, Samsaya og Øivind «Elg» Elgenes.

Saken fortsetter under bildet.

PÅ TV: Sammen med (f.v) Lars Lillo-Stenberg, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Larsen og Alexander Rybak er Samsaya å se i programmet "Hver gang vi møtes" på TV 2. Foto: TV 2
PÅ TV: Sammen med (f.v) Lars Lillo-Stenberg, Øivind «Elg» Elgenes, Anneli Drecker, Sigvart Dagsland, Simone Larsen og Alexander Rybak er Samsaya å se i programmet "Hver gang vi møtes" på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer

Kvinnen med den store stemmen avslører overfor Seoghør.no at sønnen hennes hater å høre henne synge:

- Han er ikke noe glad i at jeg synger, da sier han «Ikke synge mamma». Kanskje han synes jeg blir litt fjern og rar, sier Simone og ler.

Snart er D'Sound aktuell med ny plate og da skal bandet på turnè.

- Blir det vanskelig å kombinere jobben som turnerende artist og det å være forelder til to barn?

- Det kan jeg ikke si. Barna mine har to flotte foreldre, og du vet en fornøyd mamma som får lov å reise rundt og synge, og gjøre det hun liker best, kommer til å være en bra person når hun kommer hjem.  En person med overskudd, og som er ferdigsunget.

Hun er veldig glad for at hun var med i programmet, og minnes det som magisk, skummelt, litt slitsomt, og utrolig gøy:

- Det som er viktig for meg at det møtet vi hadde var varmt, åpent og ekte. Jeg er veldig glad for å se hele gjengen i dag, og kjenner jeg blir glad og stolt, fortalte hun da Se og Hør traff henne på pressetreffet i forkant av første program.

I Se og Hør Weekend kan du lese om hvordan Simone synes det var å flytte fra Tyskland til Norge som 8-åring, og hennes første møte med faren siden barndommen da hun reiste til Saudi-Arabia for å møte ham som 18-åring.

LES OGSÅ: - Jeg setter ut rykter om meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer