Pamela Anderson:

- Sønnen min fryktet for sitt eget liv

Pamela Andersons slår hardt tilbake mot eks-mannen Tommy Lee.

FAMILIETRAGEDIE: Mandag havnet rockeren Tommy Lee i slåsskamp med sin egen sønn Brandon Lee (t.v sammen med sin mor Pamela). Foto: NTB Scanpix
FAMILIETRAGEDIE: Mandag havnet rockeren Tommy Lee i slåsskamp med sin egen sønn Brandon Lee (t.v sammen med sin mor Pamela). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Tidligere denne uken havnet «Mötley Crüe»-stjernen Tommy Lee (55) i et basketak med sønnen Brandon (21).

Politiet rykket ut til rockerens hjem mandag ettermiddag, og ifølge People ble han fraktet til sykehuset samme kveld.

Dagen etter la artisten ut et bilde på Instagram av en hoven og blodig leppe med bildeteksten:

«Hjertet mitt er knust. Du kan gi barna dine alt de ønsker seg i livet og de vil fortsatt gå imot deg. Godt jobbet, Brandon. Bra, sønn!».

Bildet har i etterkant blitt slettet.

Ifølge TMZ skal det hele ha startet med at Brandon forsvarte moren sin, Pamela Anderson (50), ovenfor faren. Da Tommy Lee postet en nedsettende melding om henne på Twitter havnet de i en opphetet diskusjon som endte i et basketak.

Tommy selv har gikk hardt ut mot TMZs uttalelser på Twitter.

«Min forlovede og jeg lå i sengen da sønnen min raste inn på rommet mitt og angrep meg. Jeg ba ham forlate huset og han slo meg bevisstløs. Han løp fra politiet. DET er sannheten», skrev 55-åringen på Twitter tirsdag.

Prøvde å hjelpe faren å bli edru

Onsdag valgte Brandon å gi sin versjon om hva som hadde skjedd.

«Jeg er knust over hendelsene som har funnet sted de siste dagene og som har vært et resultat av min fars alkoholisme. Jeg har jobbet hardt med å organisere en intervensjon og det er utrolig opprørende at den aldri kom så langt at den bar frukter,» skrev han i en kunngjøring til People.com.

«Jeg ønsket at min fars vei mot å bli edru skulle forbli en privatsak, men som et resultat av hans anklager i sosiale medier føler jeg meg tvunget til å si noe. Jeg har og vil fortsette å samarbeide med politiet etter behov. Jeg elsker min far og ønsker bare å se ham edru, lykkelig og frisk.»

Saken fortsetter nedenfor.

The most generous soul I know.

A post shared by Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) on

Kort tid etterpå svarte Tommy sin sønn følgende via Twitter:

«Jeg ler meg i hjel!!!! Jeg er lykkeligere enn jeg noen gang har vært i livet mitt. Jeg tar meg et par drinker her og der fordi jeg har pensjonert meg for faen, og fordi jeg nyter livet. Jeg har jobbet i over 30 år, så det fortjener jeg. Du har ikke arrangert noen intervensjon. Du snakket nesten ikke til meg en gang mens du var her. Du prøver bare å dekke over for deg selv!! Ses senere, sosiale medier! Jeg orker ikke lese flere løgner.»

TOMMYS MELDING: Like før rockeren slettet Twitter-kontoen sin onsdag, postet han denne meldingen. Foto: Screenshot/Tommy Lee Twitter
TOMMYS MELDING: Like før rockeren slettet Twitter-kontoen sin onsdag, postet han denne meldingen. Foto: Screenshot/Tommy Lee Twitter Vis mer

Nå får Brandon også støtte av sin berømte mor, Pamela Anderson.

I et langt brev publisert av TMZ tar hun sønnen i forsvar og kaller eks-mannen en «syk narcissist».

«Jeg ber om at Tommy får den hjelpen han trenger. Handlingene hans er desperate og ydmykende. Han er en katastrofe som spinner ut av kontroll og han oppfører seg ikke som en far. Men dette er ikke noe nytt. Sønnene mine har gjort alt de kan for å hjelpe ham de siste månedene og bodd sammen med ham for å være sikker på at han har det bra (...),» skriver Pamela, som var gift med rockeren fra 1995 til 1998, blant annet.

- Sjalu på sine egne sønner

50-åringen befinner seg for tiden i Paris, og sier at de alle har prøvd å hjelpe Tommy i lang tid uten hell, og at hun ikke kommer til å snakke med ham igjen før han har sluttet å drikke.

Saken fortsetter nedenfor.

- MAN OVERLEVER: I kveld er Pamela Anderson gjest hos Fredrik Skavlan. Der snakker hun blant annet ut om å bli seksuelt misbrukt under barndommen. Video: NRK Vis mer Vis mer

«Jeg støtter sønnen min som handlet i selvforsvar fordi han fryktet for sitt eget liv. Ingen forstår hvilken skuffelse denne mannen har vært gjennom hele livet for familien vår. Han står konstant i sentrum for tristhet, drama og forvirring. Han har vært sjalu på sine egne sønners talent og skjønnhet siden den dagen de ble født. Han er syk. Definisjonen av en narcissist/sosiopat (...).»

Videre forteller hun at Brandon har verdens største hjerte og at han har risikert alt for å redde faren sin. Selv rører han hverken alkohol eller narkotika fordi han er klar over hvilke gener han bærer.

«Han (Brandon) slo ham i nesen for alle oss som han (Tommy) har skadet tidligere. Nå føler Tommy seg ydmyket og prøver å ødelegge sin egen sønn. Dette er djevelen, alkoholisme er en sykdom,» avslutter hun.

Happy Father's Day Pops @mrtommyland Love You! #HappyFathersDay

A post shared by Brandon Thomas Lee (@brandonthomaslee) on

LES OGSÅ: - Romansen skaper full splid i Coldplay

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer