Robin Williams:

Sønnen med rørende gest

Bryllupsdatoen er alt annet enn tilfeldig.

RØRENDE: Robin Williams fikk tre barn i løpet av livet. Sønnen Zak er det eneste han fikk med ekskona ekskona Elayne Booster. De gikk hver til sitt i 1988. Han giftet seg seinere med Marsha Graces, som han poserer med her i 2002 - sammen med sønnen Zak. Foto: Peter Brooker/REX, NTB
RØRENDE: Robin Williams fikk tre barn i løpet av livet. Sønnen Zak er det eneste han fikk med ekskona ekskona Elayne Booster. De gikk hver til sitt i 1988. Han giftet seg seinere med Marsha Graces, som han poserer med her i 2002 - sammen med sønnen Zak. Foto: Peter Brooker/REX, NTB Vis mer
Publisert

Den 11. august i 2014 valgte den amerikanske komikeren og skuespilleren Robin Williams å avslutte livet. Han ble 63 år gammel, og ble i ettertid hyllet av venner og kolleger.

Igjen satt tre barn og en enke i sorg. Han var gift med Susan Schneider (55) på tidspunktet, som tre måneder etter dødsfallet fikk vite at ektemannen led av demens med Lewy-legemer (LBD). Dette er en type demens som likner på både Alzheimers og Parkinsons sykdom.

Williams var sterkt deprimert sine siste måneder, noe familien også har valgt å være åpne om en rekke ganger. Hans førstefødte, Zachary «Zak» Pym (37), har dedikert store deler av livet sitt til å rette oppmerksomheten mot problemer tilknyttet psykisk helse.

Det gjorde han også nå i helgen, da han giftet seg med sin kjære Olivia June. I et intervju med People forteller kjendissønnen at han og June ga hverandre sine ja på lørdag, som var verdensdagen for psykisk helse.

- Kunne ikke valgt bedre

Verdensdagen har blitt markert verden over hver 10. oktober siden dagens opprinnelse for nærmere 30 år siden. Formålet er å rette oppmerksomheten mot mental helse generelt, selv om hvert år har et spesifikt tema.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer