Ellen Arnstad:

Sønnen lider av sjelden sykdom - coronasmittet

Joachim (26) har en alvorlig genetisk sykdom som gradvis gjør ham multifunksjonshemmet. Nå er har isolert etter å ha fått covid-19.

CORONASMITTET: Joachim fikk påvist covid-19 og er isolert på Grefsenkollen Bolig- og avlsastingssenter. Foto: Privat
CORONASMITTET: Joachim fikk påvist covid-19 og er isolert på Grefsenkollen Bolig- og avlsastingssenter. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere sjefredaktør i Se og Hør og tidligere konsernleder i Aller Media, Ellen Arnstad (54), har vært åpen om sønnen Joachims sykdom, som gradvis har gjort ham blind og multifunksjonshemmet.

I 2001 fikk han påvist den sjeldne, genetiske sykdommen som gjennom årene har redusert helsen hans. Diagnosen fikk han som syvåring og beskjeden fra Rikshospitalet ga ham ikke mange årene å leve.

I fjor ga Arnstad ut boken «Alt du ikke ser. Livet med Joachim».

Isolert

Nå er sønnen blitt 26 år, og livet hans står i fare. For tre uker siden fikk han påvist covid-19 - sykdommen som forårsakes av coronaviruset. Det skrev mamma Arnstad på Facebook forrige helg.

«Vår kjære og sårbare Joachim fikk påvist covid-19 for to uker siden. Han har vært isolert på rommet sitt på Grefsenkollen Bolig- og avlastning med fantastiske hjelpere døgnet rundt. Takk til englene på gulvet! Vi gir ikke opp håpet! Du fikser dette, gutten min», lyder innlegget.

Se og Hør har fått tillatelse til å omtale innlegget. Arnstad ønsker ikke å kommentere saken utover dette:

- Kan bare understreke hvor takknemlige vi er overfor de ansatte på Grefsenkollen Bolig- og avlastning som passer på Joachim i fullt smittevernsutstyr i isolat på rommet hans døgnet rundt, forteller hun.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer