Sønnen kraftig forslått etter balltre-drama

- Han ble veldig skremt av episoden han opplevde, mener kilde.

BEKYMRET FAR: - Tyrone har blitt skikkelig banket opp - med et balltre. Han er ok nå, men er veldig skremt, sier en ikke-navngitt kilde om marerittet som rammet Ronnie Woods sønn, Tyrone (t.h). Her er far og sønn avbildet på en fest sammen i London i  Foto: All Over Press
BEKYMRET FAR: - Tyrone har blitt skikkelig banket opp - med et balltre. Han er ok nå, men er veldig skremt, sier en ikke-navngitt kilde om marerittet som rammet Ronnie Woods sønn, Tyrone (t.h). Her er far og sønn avbildet på en fest sammen i London i Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Rolling Stones-stjernen Ronnie Woods sønn skal pådratt seg en brukket arm etter at han skal ha blitt angrepet på ferie. Det skriver den britiske tabloiden The Sun.

Woods voksne sønn, Tyrone, som tidligere blant annet har datet modell og skuespiller Rosie Huntington-Whitely, var på ferie i Hellas da han angivelig skal ha blitt angrepet - og slått - med et balltre.

Ifølge The Sun skal Tyrone altså ha brukket armen etter sammenstøtet, i tillegg til at han skal ha pådratt seg en hjernerystelse. Avisen skriver også at hans verdenskjente far var så bekymret for sønnen at han tilbød seg å sende ned et privatfly for å fly ham hjem til England.

- Tyrone har blitt skikkelig banket opp - med et balltre. Han er ok nå, men er veldig skremt av episoden han opplevde, sier en ikke-navngitt kilde til The Sun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skjønnheten holdt godt på 33 år eldre Ronnie  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer