Jamina Blipp:

Sønnen innlagt på sykehus: - Ekkelt

- Det har vært skikkelig, skikkelig kjipt.

SYKT BARN: Det ble en tøff uke da sønnen til Stian og Jamina Blipp ble innlagt på sykehus. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
SYKT BARN: Det ble en tøff uke da sønnen til Stian og Jamina Blipp ble innlagt på sykehus. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Det her har vært, jeg tror jeg nesten vil si en av de kjipeste ukene. Jeg vet ikke om jeg skal si i mitt liv, men nesten. Det har vært skikkelig, skikkelig kjipt.

Slik åpner Jamina Blipp (33) den nyeste episoden av podkasten «BabyBoom», som hun har med Samanta Skogrand (32).

Videre forteller hun at sitt yngste barn nylig var innlagt på sykehus.

Blipp er gift med programleder og komiker Stian Blipp (32), og sammen har de to barn. Den yngste i Blipp-familien, Bowie, ble født i oktober i fjor og datteren Noelle er tre år gammel.

RETRO: Stian Blipp er en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

- Ganske ekkelt

I podkasten forteller Blipp at det hele startet med høy feber hos minstemann. Da feberen ikke gikk ned etter noen dager ble de sendt til sykehuset, hvor sønnen ble innlagt på barneavdelingen.

- Det det ender med er at de er redd for at dette er hjernehinnebetennelse, og med en gang man hører det ordet får man litt panikk, for man har alltid hørt at det er kjempefarlig. Så det var ganske ekkelt, innrømmer Blipp i podkasten.

Blipp og sønnen var på sykehuset i fem dager, mens Stian Blipp var hjemme sammen med datteren.

Paret fant imidlertid ikke ut hva som feilte sønnen, men Jamina kan mot slutten av podkasten berolige med at han responderte bra på behandlingen han fikk, og at han er frisk nå.

BARN: Per Gunvald Haugen og Karianne Wahlstrøm, kjent fra «Farmen», har blitt samboere og snakker om barn. Video: Se og Hør Vis mer

- Når man blir satt i sånne situasjoner kjenner man hvor utrolig glad man er for å bo i Norge, sier Blipp mot slutten av podkasten, og sikter til at hun er takknemlig for at de fikk hjelp og ble fulgt opp på sykehuset.

Se og Hør har vært i kontakt med Jamina Blipp, som er kjent med innholdet i saken, men ønsker ikke å gi noen ytterligere kommentarer. Stian Blipp er også kjent med at Se og Hør omtaler saken.

Syke på ferie

I mars lå også hele familien Blipp med sykdom, dog ikke like alvorlig som denne hendelsen.

Turen gikk til Gran Canaria sammen med Jaminas podkast-makker Samantha Skogrand, tidligere skiskytter Emil Hegle Svendsen (36) og deres barn, men ferien gikk ikke som planlagt.

BARN«Sommerhytta»-paret Lina og Eldan planlegger å få barn i nærmeste fremtid. Video: Steffen Pettersen/TV 2 Vis mer

Det fortalte de om i en tidligere episode av «BabyBoom».

Etter å ha vært på ferieøya en dag kjente nemlig Jamina at hun begynte å få vondt i magen. Kort tid etter lå alle de fire familiemedlemmene med omgangssyke.

LES OGSÅ: Vil sterilisere seg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer