BEKYMRET: Tom Hanks og Rita Wilson er urolige for sønnen etter at han havnet på sykehus. Foto: All Over Press
BEKYMRET: Tom Hanks og Rita Wilson er urolige for sønnen etter at han havnet på sykehus. Foto: All Over PressVis mer

Sønnen innlagt etter overdose

- Tom og Rita er svært bekymret for Chet...

LOS ANGELES (Seher.no): "Cast Away"-stjernen Tom Hanks (52) og kona Rita Wilson (51) opplevde alle foreldres mareritt da de fikk beskjed om at deres eldste sønn, Chet (18), var blitt fraktet til sykehuset etter en overdose på antidepressive tabeletter, skriver National Enquirer.

- Tom og Rita er svært bekymret for Chet. Han er en bortkommet sjel som har begynt å eksperimentere med ulike stoffer, og foreldrene gjør alt i sin makt for å få ham på fote igjen, sier en kilde til bladet.

Chet rotet seg først bort i bråk da han gikk på en snobbete privatskole i Los Angeles.

- Han røyket masse pot, og da Tom og Rita fant det ut nektet de ham å fortsette på skolen i frykt for at han skulle fortsette å henge med venner med dårlig innflytelse. Chet fant derfor en kostskole i Utah med strengere regler.

Foreldrene godkjente skolen og han ble overflyttet dit i begynnelsen av dette skoleåret. Men i slutten av september ga en av Chets venner ham Tradozone, som er ment for å hjelpe mot depresjon, angst og søvnløshet, og Chet tok en overdose.

- Han ble fraktet til sykehuset i hui og hast, og foreldrene fløy inn fra LA for å hjelpe ham, forteller kilden til National Enquirer.

Heldigvis gikk det bra med Chet denne gangen, og det er ventet at han får komme tilbake til skolen og i alle fall bli der de ti neste månedene.

- Tom og Rita er veldig urolige for Chet. De ville ha ham bort fra det negative miljøet i LA, og så skjer dette. De kommer aldri til å gi ham opp, men det er lei av at han ikke klarer å oppføre seg.

Nå planlegger paret, som også har sønnen Truman (12) sammen, å tilbringe tid nær Chets skole i et feriehus.

- Tom og Rita vet at Chet egentlig er en god gutt, så de gjør sitt beste for å hjelpe ham, sier kilden.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Hanks reddet brud i nød