Kourtney Kardashian:

Sønnen hylles etter bikinibilde av moren

Sønnen til Kourtney Kardashian får skryt i sosiale medier for fotoferdighetene sine.

SKRYT: Sønnen til Kourtney Kardashian, Mason Dash Disick, får skryt av bildet han tok av moren sin. Foto: NTB Scanpix, skjermdump / Instagram
SKRYT: Sønnen til Kourtney Kardashian, Mason Dash Disick, får skryt av bildet han tok av moren sin. Foto: NTB Scanpix, skjermdump / Instagram Vis mer
Publisert

Nylig delte «Keeping Up with the Kardashian»-stjernen Kourtney Kardashian (39) et bikinibilde på Instagram som de siste timene har fått stor oppmerksomhet fra fansen.

Men det er imidlertid ikke Kourtney i bikini som nødvendigvis er oppsiktsvekkende denne gangen.

Under bildet, som er tatt på et ukjent, sted skriver nemlig 38-åringen at det er sønnen, Mason Dash Disick (8), som har tatt bildet.

photo by mason

Et innlegg delt av Kourtney Kardashian (@kourtneykardash)

- Foto tatt av Mason.

Hylles av fansen

Kommentarene til bildet har siden ikke latt seg vente, og fansen skryter 8-åringen opp i skyene for hans fotoferdigheter.

- Oh, Mason du kommer til å bli den beste fotografen, skal en ha kommentert ifølge People.

FAMILIE: Kourtney Kardashian sammen med sønnen Mason og datteren Penelope under Chili festivalen i Malibu i fjor. Foto: NTB Scanpix
FAMILIE: Kourtney Kardashian sammen med sønnen Mason og datteren Penelope under Chili festivalen i Malibu i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Mason, du er proff! Skriver en annen, mens en tredje mener han kan bli Kourtneys faste fotograf:

- Mason er virkelig talentfull. Han burde bli Kourtneys fotograf.

Forkastelig

For noen måneder tilbake delte søsteren til Kourtney, Kim Kardashian (37), et lignende bilde på sin Instagram der hun krediterte datteren, North West (5), som fotograf.

📸 by North

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Bildet fikk imidlertid enn helt annen reaksjon.

- Jeg lurer på hvor mange mennesker som ville fått barnevernet på døra hvis dette var noen andre enn Kim. Dette er forkastelig barneoppdragelse, skrev en til bildet, ifølge People.

Stengte kommentarfeltet

Til tross for at Kourtney sitt bildet ble godt tatt imot av fansen, er ikke Kim den eneste i Kardashian familien som får høre det gjennom sosiale medier.

Den siste tiden har det stormet rundt søsteren til Kourtney og Kim, Khloé Kardashian (33), som nylig kunne glede seg over å bli mamma for første gang sammen med kjæresten Tristan Thompson (27).

Midt oppi gledesmeldinger og lykkønskninger for deres nyfødte datter True Thompson, spredte det seg også rykter og påstander om at basketballspilleren skal ha vært utro mot realitystjernen.

Det hele ble satt i gang av et Snapchat-klipp, filmet av norske Vendela Hansen (21) og publisert av Daily Mail, som viser Tristan i het omfavnelse med en ukjent brunette.

Da videoen med Tristan spredte seg på internett, oppsto en storm av sinte reaksjoner fra fansen der de både truet ham og ønsket han det verste i livet. De fleste reaksjonene kom via kommentarfeltene på sosiale medier, noe Khloé fikk nok av.

Ifølge Us Magazine har Khloé tatt grep etter hetsen og stengt alle kommentarfeltene til bildene der Tristan er avbildet sammen med henne på Instagram.

Ifølge kjendisnettstedet skal det være gode nok grunner for valget. Til et av bildene av basketballspilleren skal det ha kommet inn over 270 000 kommentarer etter Tristans utroskap.

Siden da har Tristan slettet Snapchat, men foreløpig er kontoen hans på Instagram fremdeles offentlig for fansen.

LES OGSÅ: Chrissy Teigen ble mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer