Beyoncé og Jay Z:

- Sønnen hastet til sykehus i Tyskland

Europaturneen skal ha bydd på dramatikk for superparet Beyoncé og Jay Z.

SYKEHUS: Beyoncé måtte denne uken ta med sønnen Sir til sykehuset da han brått ble syk i Tyskland. Foto: Splash News/ NTB scanpix
SYKEHUS: Beyoncé måtte denne uken ta med sønnen Sir til sykehuset da han brått ble syk i Tyskland. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneduoen Beyoncé (36) og Jay Z (48) er for tiden på turné i Europa, og har med det benyttet anledningen til å ta med seg hele familien på tur.

Det har den verdenskjente familien dokumentert på sosiale medier, der de har lagt ut flere idylliske bilder.

Dog ser det ikke ut til at Europa-turen med familien har gått knirkefritt for seg, da den 36 år gamle sangfuglen nylig ble observert på et sykehus i Tyskland med sønnen Sir (1).

Ifølge nettstedet RadarOnline skal turen til sykehuset ha dreiet seg om feber, og oppholdet var ikke av den langvarige sorten, ettersom de skal ha forlatt sykehuset samme dag.

Beyoncé ble avbildet hastende inn eller ut av sykehuset ikledd en mørk hettegenser og solbriller for å skjule hvem hun var. Sønnen lå trygt i armene til mamma, og de hadde flere livvakter med seg.

Beyoncé og Jay Z selv har foreløpig ikke kommentert sykehusbesøket.

Familieforøkelse

Det var i juni 2017 at tvillingene Sir og Rumi ble født, etter at sangeren noen måneder tidligere hadde overrasket en hel verden på Instagram med nyheten om at hun igjen ventet barn.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer