Johnny Depp:

- Sønnen har seriøse helseproblemer

Vanessa Paradis avlyste filmpremiere for å være hjemme med sønnen.

EKS-PAR: Fra 1998 til 2012 var Johnny Depp kjæreste med Vanessa Paradis. Duoen giftet seg aldri, men har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix
EKS-PAR: Fra 1998 til 2012 var Johnny Depp kjæreste med Vanessa Paradis. Duoen giftet seg aldri, men har to barn sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I 14 år var Johnny Depp (55) og Vanessa Paradis (45) et av Hollywoods heteste par, men i 2012 gikk de hver til sitt.

Fra forholdet har de barna Lily-Rose (19) og Jack (16), og nå melder People at sønnen skal være syk.

Nyheten kommer etter at den franske musikeren og skuespilleren ikke dukket opp på premieren til sin nyeste film «A Knife in the Heart» tirsdag.

- Dessverre kunne ikke Vanessa Paradise være her i kveld på grunn av hennes sønns seriøse helseproblemer, sa filmens regissør, Yann Gonzalez, til franske Public, ifølge nettstedet.

People har prøvd å komme i kontakt med Depp og Paradis sine talspersoner uten hell.

Saken fortsetter under bildet av Jack.

Jackie ❤️'s @chanelofficial

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Skremmende bilder

Johnny Depp er for tiden på turné i Europa med bandet sitt «The Hollywood Vampires» bestående av blant annet rocke-legendene Joe Perry og Alice Cooper.

- Johnny har det topp på turneen sammen med guttene, sier en kilde til People.

Tidligere denne måneden dukket det derimot opp oppsiktsvekkende bilder av «Pirates of the Caribbean»-stjernen som fikk fansen til å frykte for helsen hans.

Det var i forkant av en konsert i St. Petersburg at bildene ble tatt, meldte Daily Mail. Tidligere samme uke hadde bandet spilt konsert i Moskva.

Da de to jentene la ut bildene på sosiale medier, var det flere som bet seg merke i spesielt én ting. Mange mente nemlig at Depp ser svært blek, sliten og urovekkende tynn.

#JohnnyDepp leaving Russia yesterday. 😻 Next show is in 6 hours in Hamburg, Germany.

A post shared by IFOD (@italianfansofdepp) on

«Det er så trist å se ham på denne måten. Ser han ikke selv at helsen hans er ødelagt», skrev én.

Andre mente at skuespilleren så utslitt ut, og at han lignet seg selv.

«Han ser så utslitt og tynn ut. Jeg kjente ham nesten ikke igjen».

«Hva har skjedd? Er du ok? Jeg tror ikke du har det så bra», delte en annen.

Enkelte i kommentarfeltet påpekte at Depp skrale utseende skyldes forberedelsene til en ny filmrolle.

«Han har det bra. Han forbereder seg til en kommende rolle der han skal spille en med uhelbredelig kreft», ble det kommentert.

Kilden People har snakket med hevder derimot at Johnny Depp er frisk.

Saken fortsetter under bildet.

ÅPNET OPP: Johnny Depp fortalte nylig at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Her er de to avbildet høsten 2015. Foto: AP/ NTB Scanpix
ÅPNET OPP: Johnny Depp fortalte nylig at han aldri før har vært så langt nede som da han skilte seg fra sin tidligere kone Amber Heard. Her er de to avbildet høsten 2015. Foto: AP/ NTB Scanpix Vis mer

- Jeg klarte ikke takle smerten

Etter bruddet fra Vanessa Paradis fant Depp lykken med den 23 år yngre skuespilleren Amber Heard (32).

Duoen ble sammen i 2011 og giftet seg fire år senere. Men bare 15 måneder etter bryllupet, i mai 2016, slo bruddet mellom skuespillerparet ned som en bombe i internasjonale medier.

Få dager senere tok det hele en dramatisk vending, da Heard anklaget Depp for vold, og fikk innvilget besøksforbud mot ektemannen.

32-åringen hevdet Depp hadde store problemer med kokain og alkohol, og at han flere ganger skal ha misbrukt henne både fysisk og psykisk. Det skrev nettsiden TMZ den gang - noe Depp ikke var enig i.

Johnny Depp har på sin side nærmest holdt tyst om anklagene, før han sist uke ga et stort og sjelden intervju til Rolling Stone.

Langt nede

Til magasinet fortalte 55-åringen at han aldri har vært så langt nede psykisk som han var under rettssaken mot sin tidligere kone.

- Jeg klarte ikke å takle smerten den påførte meg hver dag, delte superstjernen.

For å komme seg gjennom den tunge depresjonen og smerten skilsmissen førte med seg, startet Depp å skrive et memoar på en gammel skrivemaskin.

- Jeg drakk meg full på vodka tidlig på morgenen, og startet å skrive til tårene fylte øynene mine og jeg ikke kunne se lenger, sa Depp.

LES OGSÅ: Derfor holdt han sykdommen skjult