BESTEMTE SEG: Ned Rocknroll og Kate Winslets sønn har fått navnet Bear. Foto: FameFlynet Sweden
BESTEMTE SEG: Ned Rocknroll og Kate Winslets sønn har fått navnet Bear. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

- Sønnen har fått årets rareste navn

Mon tro om Kate Winslet og Ned Rocknroll har latt seg inspirere av den norske versjonen av navnet?

VELKJENT ROLLE: Kate Winslet spilte den unge Rose i Titanic, her sammen med Leonardo DiCaprio i en av de legendariske scenene fra filmen.  Foto: Stella Pictures
VELKJENT ROLLE: Kate Winslet spilte den unge Rose i Titanic, her sammen med Leonardo DiCaprio i en av de legendariske scenene fra filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Tidligere i desember fikk skuespiller Kate Winslet (38) og ektemannen Ned Rocknroll (35) sitt første barn sammen.

Nå er babynavnet endelig klart. Og som så mange andre Hollywood-stjerner, har Winslet og Rocknroll valgt et noe uvanlig navn til sønnen.

Winslets talsperson bekrefter overfor The Sun at gutten har fått navnet Bear.

- Med det vinner de kåringen for årets rareste babynavn, skriver nettstedet Contactmusic.com.

Fornavnet Bear er et relativt uvanlig navn i den engelskspråklige verden. Her til lands er det imidlertid mange som heter Bjørn. Ifølge SSB er det flere enn 39.000 personer i Norge som har Bjørn til enten for- eller mellomnavn.

- De har det veldig bra alle sammen. De absolutt elsker ham - og navnet Bear, forteller Winslets talsperson til The Sun.

Den lille gutten får etternavnet til moren, og skal med det hete Bear Winslet.

Fra før av har Winslet datteren Mia (13) med eksmannen Jim Threapleton (40), og sønnen Joe (9) med eksmannen Sam Mendes (48). 

LES OGSÅ: - Mor og barn har det veldig bra