Kourtney Kardashian:

Sønnen er ikke til å kjenne igjen

Kourtney Kardashians nye bilde setter fyr på nettet.

FORANDRINGEN HYLLES: Kourtney Kardashians yngste sønn, Reign, har fått mye oppmerksomhet for håret sitt. Nå deler moren nytt bilde av ham. Foto: NTB Scanpix
FORANDRINGEN HYLLES: Kourtney Kardashians yngste sønn, Reign, har fått mye oppmerksomhet for håret sitt. Nå deler moren nytt bilde av ham. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I løpet av de 13 siste årene har medlemmer av den mye omtalte Kardashian/Jenner-klanen blitt fulgt med på med argusøyne av fans så vel som internasjonal presse.

Oppmerksomheten rundt dem har ikke akkurat minsket den siste tiden heller, ettersom familien stadig vokser med nye medlemmer. Kourtney Kardashian (41), den eldste søsteren i familien, var først ut med å få barn, da hun og eksen Scott Disick (37) fikk sønnen Mason sammen i 2009.

Tre år senere fikk de datteren Penelope sammen, før sønnen Reign kom til verden for snart seks år siden.

Og nå er det sistnevnte som kaprer spalteplass i tabloidpressen.

Tidligere har hans berømte mor fått hard medfart i sosiale medier fordi hun ikke har klippet sønnens hår, noe hun tilsynelatende har gitt blaffen i. Frem til nå har lille Reign blitt fotografert med både hestehale, fletter, en såkalt «man bun», men også med det lange håret løst.

Det er det slutt på nå.

- Jeg gråter

Tirsdag delte nemlig 41-åringen et nytt bilde av Reign, hvor han nesten ikke er til å kjenne igjen. På bildet ser man femåringen ta seg på sitt nybarberte hode, hvor det ikke er mye hår igjen.

View this post on Instagram

I am not ok.

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

«Jeg er ikke ok», skriver hun til bildet.

Den nye sveisen har naturligvis satt fyr på kommentarfeltet, hvor blant annet tante Kim Kardashian West (39) har lagt igjen noen lovord om nevøen.

«Han ser SÅ kjekk ut», skriver hun.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

MTV på sin side skriver at de trenger advarsel før slike bilder deles, mens Hailey Bieber, som er nær venn med flere av Kourtneys søstre, synes den lille gutten er noe av det søteste hun har sett.

«Kommer snart tilbake. Jeg gråter», skriver TikTok-stjerne Addison Rae, mens 41-åringens nære venn, Simon Huck, skriver følgende:

«Jeg er sjokkert, men lever også for det nye utseendet».

Med andre ord hylles Reign for hårklippen som hans berømte mor har delt med sine nesten 100 millioner følgere på Instagram - men det er altså ikke alltid fryd å gammen i kommentarfeltet.

- Ser ut som en gutt

Kourtneys mellomste datter Penelope klipte seg nemlig kort i fjor, noe som ikke falt i særlig god jord hos morens følgere. Penelope gikk fra å ha lange, mørke lokker, til en litt mer trendy bob, men mange mente hun så ut som en gutt og at klippen så amatørmessig ut.

Kort tid etter at 41-åringen delte bildet så hun seg nødt til å stenge kommentarfeltet.

En som derimot elsket den nye klippen var tante Khloé Kardashian (36). Hun la ut et eget bilde på Instagram der de to poserer med samme type frisyre, og skrev:

«Så P er rett og slett besatt av meg (tulla). Hvor innmari søt er hun ikke med den nye hårklippen?»

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Flytur skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer