Brody Jenner:

- Sønnen dypt såret over at Caitlyn dropper bryllupet

Søstrene Kendall og Kylie skal heller ikke ha brydd seg med å svare på halvbrorens bryllupsinvitasjon.

SKUFFET: Til helgen skal Brody Jenner, Caitlyn Jenners sønn, gifte seg på Bali. Det blir imidlertid en feiring som går uten sistnevnte. Foto: NTB Scanpix
SKUFFET: Til helgen skal Brody Jenner, Caitlyn Jenners sønn, gifte seg på Bali. Det blir imidlertid en feiring som går uten sistnevnte. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

At familieforholdene innad i Kardashian/Jenner-klanen i perioder kan omtales som anstrengte, er vel ingen overdrivelse.

Ifølge TMZ er det nok en gang trøbbel i paradis, ettersom Caitlyn Jenner (68) nå skal ha bestemt seg for å ikke delta i sønnens bryllup til helgen.

Caitlyn fikk Brody Jenner (32) under sitt andre ekteskap, da Jenner - den gang Bruce Jenner - var gift med Linda Thompson. Nå er det Brody selv som skal gi sitt ja til forloveden Kaitlynn Carter på Bali til helgen.

At hans far angivelig ikke vil være til stede under den høytidelige seremonien, skal ha gått hardt inn på brudgommen.

Kilder forteller nå til TMZ at 32-åringen er «ekstremt såret».

GIFTER SEG: Brody Jenner og forloveden Kaitlynn Carter skal gifte seg på Bali. Foto: NTB Scanpix
GIFTER SEG: Brody Jenner og forloveden Kaitlynn Carter skal gifte seg på Bali. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Besvarte ikke invitasjonen

Ifølge nettstedet skal Caitlyn ha valgt å droppe bryllupet grunnet en «lukrativ forretningsmulighet». Ifølge Daily Mail er imidlertid ikke Caitlyn den eneste fra familien som angivelig vil glimre med sitt fravær.

TRE SØNNER: Caitlyn Jenner, den gang Bruce, avbildet med sønnene (t.v.) Burt, Brody og Brandon Jenner på Brodys 30-årsfeiring i L.A. i 2013. Foto: NTB Scanpix
TRE SØNNER: Caitlyn Jenner, den gang Bruce, avbildet med sønnene (t.v.) Burt, Brody og Brandon Jenner på Brodys 30-årsfeiring i L.A. i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Overfor People på tirsdag fortalte Brody at hans verdensberømte halvsøstre, Kendall (22) og Kylie (20) Jenner, ikke engang har svart på bryllupsinvitasjonen.

- Vi har ikke hørt noe fra mine lillesøstre. De besvarte aldri invitasjonen, fortalte 32-åringen.

Brody forklarte videre at han kom til å savne også dem når paret gir hverandre sitt ja om bare få dager.

- Jeg hadde elsket å ha dem til stede, fortsatte han.

Følt seg «forlatt»

Turbulensen innad i familien har blitt illustrert ved en rekke anledninger gjennom realityprogrammet «Keeping Up with the Kardashians».

Feiden går derimot flere tiår tilbake i tid, til da Kris Jenner (62) giftet seg med Bruce Jenner, eller Caitlyn Jenner, som hun jo nå heter.

Ifølge TMZ skal Brody Jenner ha følt seg «forlatt» da faren først innledet et forhold til Kris, og at Kardashian-familien da ble 68-åringens hovedprioritet.

I senere år kan det late til at familiemedlemmene sakte, men sikkert har gått hver til sitt.

Før var det nemlig ikke uvanlig at søsknene på Jenner-siden og Kardashian-siden var på årlige ferieturer sammen, og de feiret også flere høytider sammen.

Fikk ikke graviditets-beskjed

Da Kylie Jenner ble mor for første gang i februar, gikk Brody blant annet ut og hevdet at han aldri hadde fått beskjed om at lillesøsteren var gravid.

- Vel, for å være ærlig, så visste jeg ikke at hun var gravid gjennom hele graviditeten. Nå som jeg vet det, vil jeg selvsagt se henne, uttalte han den gang.

32-åringen fortalte videre at han ikke hadde sett sin 14 år yngre søster på flere år.

- Jeg har alltid hatt et nært forhold til Kardashian/Jenner-jentene, men de er veldig opptatte. Det er som det er, sa han.

Forholdet kjølnet

Det var spesielt Brody og storebroren Brandon (36) som tilbrakte mye tid med halvsøstrene Kylie og Kendall og stesøsknene Kim (37), Kourtney (39), Khloé (33) og Rob (31).

Etter at Caitlyn Jenner valgte å bli kvinne i 2015, har forholdet mellom søsknene også endret seg.

Saken fortsetter under:

GJENFORENT: Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashians bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Caitlyn har også gitt uttrykk for hva hun føler rundt det at hun har mistet kontakten med stebarna sine. Til Piers Morgan's Life Stories har hun sagt:

- Jeg snakker ikke med den siden av familien min, men jeg tilbrakte 23 år av mitt liv med de barna. Det er vanskelig å snakke om det, og fryktelig, fryktelig trist.

Nektes å møte babyen

Det var etter at Caitlyn slapp selvbiografien «Mitt hemmelige liv» at forholdet med Kardashian-klanen virkelig kjølnet.

Kris Jenner - som var gift med 68-åringen i 22 år - gikk hardt ut mot diverse påstander i boken, og fikk full støtte av døtrene.

Khloé Kardashian har også uttalt at hun ikke ønsker å ha stefaren gjennom 23 år skal få møte babyen hennes.

Det sa 33-åringen da hun gjestet tv-showet Lorraine, og ble spurt om hun tror at babyen hennes kommer til å endre forholdet hennes til Caitlyn:

- Jeg tror ikke det kommer til å endre noen ting. Ting er som de er mellom oss, sa hun.

LES OGSÅ: - Hjerteskjærende å se hva barna mine gjør mot meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer