Danijela Pavlica:

Sønnen døde i magen: - Forferdelig

Den svenske influenseren mistet sitt ufødte barn. Nå slår influenserkollegaene ring om den sørgende moren.

MISTET BARNET: Den svenske influenseren Danijela Pavlica mistet sin ufødte sønn. Nå renner kommentarfeltet hennes over av støttemeldinger. Foto: Instagram / Danijela Pavlica
MISTET BARNET: Den svenske influenseren Danijela Pavlica mistet sin ufødte sønn. Nå renner kommentarfeltet hennes over av støttemeldinger. Foto: Instagram / Danijela Pavlica Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

8. oktober i fjor kom den hyggelige nyheten om at den svenske influenseren Danijela «Dani» Pavlica (29) ventet sitt andre barn med samboeren Babak Faramarzian (38). Fra tidligere har paret datteren Vienna (2).

Gjennom svangerskapet har influenseren delt hyppige bilder av den voksende babymagen, og den lille familien på tre har vært tydelige på at de gledet seg stort til det nye familietilskuddet.

Slik ble det imidlertid ikke.

«Vi har mistet barnet vårt»

Tirsdag ettermiddag delte 29-åringen et hjerteskjærende innlegg på Instagram, der hun kunne avsløre at sønnen døde i magen.

«Vår elskede englesønn. Så forferdelig og urettferdig. Vi har mistet barnet vårt som døde i magen», innleder hun teksten med, til et bilde av seg selv og sønnen.

«Sjokket begynner å legge seg og sorgen tar over. Følelsen som begynte som en uvirkelig drøm er nå virkelig. Når vi har samlet krefter og mot skal vi prøve å fortelle mer om dette. Men vi tar en dag av gangen. Vi er så takknemlige for alle rundt oss som har støttet. Vi kommer alltid til å elske deg, vår elskede englesønn», skriver hun videre.

Det kommer ikke fram i innlegget hva som har skjedd.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i et innlegg på Instagram meldte Teigen selv at de har mistet barnet. Vis mer

- Kondolerer med hele mitt hjerte

Innlegget har i skrivende stund over 33 000 likerklikk, og har på under et døgn fått nesten 9000 kommentarer. Nå slår også mange i den svenske influenserbransjen ring om den sørgende moren.

Blant influensernavnene som har sendt sine kondolanser i kommentarfeltet, finner vi Alice Stenlöf, Nicole Falciani, Margaux Dietz, Mathilda Djerf og Molly Rustas. Også stjerneartisten Zara Larsson har uttrykt sin støtte.

«Sender all kjærlighet jeg kan og styrke til dere. Verdens fineste engel har nå kommet til himmelen», skriver Bianca Ingrosso (26) i kommentarfeltet. Hun har også delt innlegget på sin egen Instagram-story.

URETTFERDIG: Ingrosso delte innlegget på sin egen Instagram-story, der hun blant annet skriver at livet er fryktelig urettferdig. Foto: Instagram / Bianca Ingrosso
URETTFERDIG: Ingrosso delte innlegget på sin egen Instagram-story, der hun blant annet skriver at livet er fryktelig urettferdig. Foto: Instagram / Bianca Ingrosso Vis mer

«Kondolerer med hele mitt hjerte», kommenterer Pernilla Wahlgren (53).

«Sender all kjærlighet og styrke til dere», legger Janni Olsson Delér (31) til.

«For alltid i våre hjerter», skriver Kenza Zouiten Subosic (29).

FØDSEL: Den svenske toppbloggeren Kenza Zouiten Subosic ble mor etter mange vansker. Video: Kenza Zouiten Subosic. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Delte babynyhet

Zouiten, som er en god venninne av Pavlica, venter for øvrig også sitt andre barn i disse dager, og venninnenes graviditetsavsløringer kom med bare en knapp måneds mellomrom.

Hun og ektemannen Aleksandar Subosic (36) avslørte nyheten på Instagram, til et bilde av seg selv sammen med ektemannen og sønnen Nikola (1).

«Din mamma, pappa og storebror venter på deg. Vår lille familie vokser», skrev hun til bildet hvor hun holder seg rundt gravidmagen.

De siste dagene har det imidlertid vært uvanlig stille fra influenseren, og flere spekulerte på om hun kanskje var i ferd med å føde. Tirsdag formiddag delte hun imidlertid et innlegg på Instagrams historiefunksjon.

Foto: Instagram / Kenza Zouiten Subosic
Foto: Instagram / Kenza Zouiten Subosic Vis mer

«Hei, dere. Som mange av dere har lagt merke til har jeg vært litt fraværende her de siste dagene. Jeg vet at dere er nysgjerrige og bekymret, og jeg lover at jeg vil gi beskjed når jeg har født. Til vennene mine, det er ingen grunn til å tekste eller ringe og spørre. Jeg har det fint og jeg vil selvfølgelig si ifra når jeg skal føde. Takk for at dere bryr dere».

DØDFØDT: Christina Perri gledet seg stort til å bli mor for andre gang. Slik ble det ikke. Video: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Innlegget delte hun bare kort tid før den triste nyheten om Danijelas sønn kom.

LES OGSÅ: Viser seg etter babynyheten

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer