Foto: TVNorge
Foto: TVNorge Vis mer

- Sønnen døde etter anfall

Døde på juleferie med familien.

Publisert
SEHER.NO: Pulp Fiction og Saturday Night Fever-stjernen John Travoltas familie er rammet av sjokk etter at sønnen Jett i dag døde under juleferie på Bahamas - 16 år gammel.

Jett  var på reise med både John Travolta (54) og mamma Kelly Preston (46) da han plutselig ble syk.

Ansatte på sykehuset Rand Memorial Hospital bekrefter dødsfallet overfor TMZ.com.

Travolta og Preston har også datteren Ella (8) sammen.

Tapet av sønnen kommer som et hardt slag for familiemannen Travolta, som blant annet har oppkalt ett av sine fem personlige fly - Jett Clipper Ella - etter sønnen og datteren.

Travoltas advokat Michael Ossi sier til TMZ.com at Jett døde etter å ha fått et anfall på Old Bahama Bay Hotel, på øya Grand Bahama. Flere forsøk på å gjenopplive ham var forgjeves.

Det lokale politet bekrefter overfor nettstedet at Travoltas sønn slo hodet sitt kraftig i et badekar da han fikk anfallet.

Ifølge Splash News druknet Jett i badekaret som følge av anfallet.

Jett vil ifølge TMZ.com bli på sykehuset til mandag, før han fraktes til det lokale likhuset.

Flere medier hevder Jett Travolta led av Kawasaki syndrom - en sjelden sykdom som kan føre til hjertefeil.

Det er samme sykdom som nylig førte til at Backstreet Boys-sangeren Brian Littrells sønn nylig ble lagt inn på sykehus i Los Angeles i hui og hast.

- Littrell-familien ber om at alle Backsteet Boys fans vennligst husker på ham i bønnene deres gjennom denne tøffe perioden. Hver eneste lille bønn hjelper og hver eneste bønn teller!, skrev Brian på sin personlige hjemmeside (ekstern lenke) etter innleggelsen.


Har du et kjendistips? Send det til [email protected]!

LES OGSÅ:  Sopranos-stjerne døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer