<strong>GLAD:</strong> Venke er lettet for at sønnen er friskmeldt, og føler ydmykhet når hun tenker på legene som reddet sønnen. Foto: SCANPIX
GLAD: Venke er lettet for at sønnen er friskmeldt, og føler ydmykhet når hun tenker på legene som reddet sønnen. Foto: SCANPIX Vis mer

Sønnen ble født med hull i hjertet

Venke Knutson skulle ha kommet ut med nytt album i disse dager - slik ble det ikke.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I februar i år sto en høygravid og lykkelig Venke Knutson (33) og sang under Gullfisken-showet på Chateau Neuf i Oslo. Da visste hun ingen ting om at den lille sønnen hun hadde i magen skulle bli født med en alvorlig hjertefeil noen uker senere.

- Allerede den første dagen hørte legene en bilyd i hjertet. Mange barn har det uten at det er noe galt, så vi engstet oss ikke veldig. Men det viste seg altså at Villas hadde et stort hull i hjertet, sier den søte artisten i et intervju med «Hjemmet» som er til salgs neste uke.

Knutson, som tidligere har snakket åpent om sønnen som ble født alvorlig syk, hadde planlagt å bruke barseltiden på låtskriving, men slik ble det altså ikke. I stedet måtte Venke og mannen Thomas Wold (37) ta seg av sitt syke hjertebarn. I dag kan hun ikke få rost legene nok.

- For meg har situasjonen vært en tankevekker. Det har virkelig gått opp for meg hvor viktig det er å lage gode skoler som motiverer elever til å ta seg en lang utdannelse. I Norge har vi fire leger som kan operere barnehjerter. De har studert i årevis for å løære seg et fag. Jeg føler ydmykhet når jeg tenker på det, sier hun åpenhjertlig.

Heldigvis for Venke og resten av familien har lille Villas blitt friskmeldt av legene, som sier at den lille gutten ikke vil få varige mén.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg var sikker på at jeg skulle dø 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer