<strong>RAMMET:</strong> Sønnen til Alexia Echevarria, kjent fra TV-serien «Real Housewives of Miami», var involvert i en alvorlig bilulykke søndag. 13-åringen ligger nå på intensivavdelingen. Her er Alexis avbildet på «Zookeeper»-premieren i Florida i sommer. Foto: All Over Press
RAMMET: Sønnen til Alexia Echevarria, kjent fra TV-serien «Real Housewives of Miami», var involvert i en alvorlig bilulykke søndag. 13-åringen ligger nå på intensivavdelingen. Her er Alexis avbildet på «Zookeeper»-premieren i Florida i sommer. Foto: All Over Press Vis mer

Sønnen alvorlig skadet etter fæl bilulykke

13-åringen ligger på intensiven og er blitt operert, men tilstanden hans skal være dårlig.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Tragediene står tydeligvis i kø for «Real Housewives»-seriene om dagen. Sønnen til  Alexia Echevarria, kjent fra realityserien «Real Housewives Of Miami», var involvert i en bilulykke forrige søndag og ligger alvorlig skadet på sykehuset.

Ifølge RadarOnline er det snakk om en «fryktelig bilulykke», og den 13 år gamle gutten befinner seg på intensivavdelingen på et lokalt sykehus i Miami. Han gjennomgikk en viktig operasjon torsdag, men ifølge en anonym kilde til MiamiHerald skal tilstanden hans være «veldig dårlig».

Mamma Alexia skal ikke ha veket fra sønnens side på flere dager, men TV-stjernen virker innstilt på å være positiv og at de skal kjempe seg igjennom den vanskelige situasjonen.

- Frankies bekkenoperasjon gikk bra i dag takket være Gud og alle bønnene deres. Han er stabil og blir sterkere dag for dag, skrev hun på Twitter-profilen sin torsdag.

«Real Housewives Of Miami»-blondinen skal ha fått mye støtte etter sønnens alvorlige bilulykke. 13-åringen var passasjer i en bil hvis sjåfør ennå ikke er navngitt da ulykken inntraff. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent.

- Jeg er så stolt og ydmyk over all deres kjærlighet og bønner. Bønnene deres hjelper Frankie og familien vår med å holde motet oppe! Masse kjærlighet, twitret hun tidligere på dagen torsdag.

Mandag denne uken ble det dessuten kjent at eksmannen til Taylor Armstrong, kjent fra «Real Housewives Of Beverly Hills», var blitt funnet død.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig språk med Gud   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer