DØDE: Benjamin Presley Keough (27) er død. Her sammen med moren Lisa Marie Presley i 2012. Foto: Splash News/ NTB scanpix
DØDE: Benjamin Presley Keough (27) er død. Her sammen med moren Lisa Marie Presley i 2012. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Lisa Marie Presley:

Sønnen (27) døde: - Knust

Lisa Marie Presley er i dyp sorg etter at sønnen, Benjamin Keough (27), døde.

Publisert

Benjamin Keough, som er sønnen til skuespiller Lisa Marie Presley og barnebarnet til Elvis Presley, har dødd 27 år gammel.

- Hun er fullstendig hjerteknust, utrøstelig og forbi knust, men forsøker å holde seg sterk for sine 11 år gamle tvillinger og sin eldste datter, Riley. Hun forgudet den gutten. Han var hennes livs kjærlighet, sier Presleys manager, Roger Widynowski, i en uttalelse, ifølge USA Today.

DEN GANG DA: Lisa Marie Presley på rød løper med barna Benjamin Keough og Riley Keough (t.v.), samt sin halvbror Navarone Garibaldi (bak) i 2002. Foto: AFP/ NTB scanpix
DEN GANG DA: Lisa Marie Presley på rød løper med barna Benjamin Keough og Riley Keough (t.v.), samt sin halvbror Navarone Garibaldi (bak) i 2002. Foto: AFP/ NTB scanpix Vis mer

Lik Elvis

Politiet eller de pårørende har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om dødsårsaken.

Presley hadde sønnen Benjamin sammen med artisten Danny Keough. Sammen har de også datteren og sangeren Riley Keough (31).

I 2019 skapte det bølger i sosiale medier da Presley la ut et familiebilde på Twitter hvor mange mente likheten mellom Benjamin og hans berømte bestefar var slående.

I 2012 var Benjamin og søsknene med i musikkvideo hvor moren framførte Elvis Presleys hit «I Love You Because» fra 1954, skriver People Magazine.

- Overveldet

Den gangen snakket hun også om hvordan alle barna hennes hadde litt av sin berømte bestefar i seg, men at Benjamin var spesielt lik Elvis.

- Han var på The Opry og det var en stille storm bak scenen! Alle snudde seg rundt og så etter ham. Alle tok tak i ham og ville ta bilde fordi det bare er så slående. Noen ganger er jeg overveldet når jeg ser på ham, sa Lisa Marie Presley til CMT.

MICHAEL JACKSON: 25. juni 2019 er det 10 år siden Michael Jackson døde. Slik var nødsamtalen. Vis mer

De skal ha et svært tett bånd, og på morsdagen i 2009 fikk de matchende tatoveringer, opplyste Presley selv på Twitter.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

LES OGSÅ: - De vil hjelpe ham

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer