Lisa Marie Presley:

Sønnen (27) døde: - Knust

Lisa Marie Presley er i dyp sorg etter at sønnen, Benjamin Keough (27), døde.

DØDE: Benjamin Presley Keough (27) er død. Her sammen med moren Lisa Marie Presley i 2012. Foto: Splash News/ NTB scanpix
DØDE: Benjamin Presley Keough (27) er død. Her sammen med moren Lisa Marie Presley i 2012. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Benjamin Keough, som er sønnen til skuespiller Lisa Marie Presley og barnebarnet til Elvis Presley, har dødd 27 år gammel.

- Hun er fullstendig hjerteknust, utrøstelig og forbi knust, men forsøker å holde seg sterk for sine 11 år gamle tvillinger og sin eldste datter, Riley. Hun forgudet den gutten. Han var hennes livs kjærlighet, sier Presleys manager, Roger Widynowski, i en uttalelse, ifølge USA Today.

Lik Elvis

Politiet eller de pårørende har foreløpig ikke gitt noen opplysninger om dødsårsaken.

Presley hadde sønnen Benjamin sammen med artisten Danny Keough. Sammen har de også datteren og sangeren Riley Keough (31).

I 2019 skapte det bølger i sosiale medier da Presley la ut et familiebilde på Twitter hvor mange mente likheten mellom Benjamin og hans berømte bestefar var slående.

I 2012 var Benjamin og søsknene med i musikkvideo hvor moren framførte Elvis Presleys hit «I Love You Because» fra 1954, skriver People Magazine.

- Overveldet

Den gangen snakket hun også om hvordan alle barna hennes hadde litt av sin berømte bestefar i seg, men at Benjamin var spesielt lik Elvis.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer