Melissa Etheridge:

Sønnen (21) døde: - Et tomrom i hjertet

Den amerikanske artisten åpner opp om sorgen etter sønnens død.

TUNG TID: Melissa Etheridge mistet sin 21 år gamle sønn Beckett i mai. Nå forteller hun om tiden etter. Foto: NTB Scanpix
TUNG TID: Melissa Etheridge mistet sin 21 år gamle sønn Beckett i mai. Nå forteller hun om tiden etter. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For en knapp måned siden ble det kjent at den amerikanske sangeren og låtskriveren Melissa Etheridge (59) og ekskjæresten Julie Cypher (55) hadde opplevd alle foreldres mareritt, da sønnen gikk bort.

Beckett Cypher ble bare 21 år gammel, og etter hans bortgang har kjendismoren fortalt åpenhjertig om sønnens problemer, og hvordan han til slutt bukket under for avhengigheten av opioider.

Nå, bare noen uker senere, forteller Etheridge om den tunge tiden etter tapet av Beckett, og hvordan hun prøver å komme seg gjennom sorgen.

Takknemlig

«Hei mine venner. Jeg vil bare oppdatere dere alle. Jeg har holdt meg opptatt ved å fikse studioet mitt her i huset, og det har hjulpet meg veldig», skriver hun på Twitter denne uken ifølge Us Weekly.

«Selv om ikke annet enn tid vil helbrede det tomme rommet i hjertet mitt, har jeg håpefull sett at verden blir bedre og ber om mer kjærlighet», fortsetter hun.

Videre skriver artisten at hun i løpet av noen få dager vil annonsere når hun skal returnere tilbake til musikken, som hun har tatt en pause fra etter sønnens død.

«Jeg savner dere alle, og er så takknemlig for deres varme tanker og ønsker», skriver hun.

DATTER OG SØNN: Melissa Etheridge (i midten) med datteren Bailey og sønnen Beckett i 2011 da artisten fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: NTB Scanpix
DATTER OG SØNN: Melissa Etheridge (i midten) med datteren Bailey og sønnen Beckett i 2011 da artisten fikk stjerne på Hollywood Walk of Fame. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Har alltid leget meg

21-åringens bortgang ble bekreftet av artistens representanter, men bare kort tid senere fortalte hun åpenhjertig selv på Instagram at Beckett døde som følge av rusavhengighet.

«I dag ble jeg en av de hundretusener av familier som har mistet noen på grunn av avhengighet av opioider. Min sønn Beckett, som bare var 21, slet med å overkomme avhengigheten sin og til slutt bukket han under for den i dag. Han vil bli savnet av dem som elsket ham, hans familie og venner. Hjertet mitt er knust», skrev «Come to My Window»-sangeren for en knapp måned siden.

DØDE: Det har vært stille fra countrystjernen Granger Smith og hans kone Amber etter at deres tre år gamle sønn mistet livet. Nå takker de for støtten de har fått. Vis mer

I det samme innlegget takket Etheridge for alle kondolanser, og fortalte at de slet med tanker om at de kunne ha gjort mer for sønnen.

- Jeg vil synge igjen, snart. Det har alltid leget meg, avslutter rockeartisten.

Eksparet Melissa Etheridge og Julie Cypher har også datteren Bailey Jean (23) sammen. For 20 år siden avslørte artisten og David Crosby i programmet «60 Minutes» at han var far til hennes to barn, Bailey Jean og Beckett Cypher. Crosby er en kjent rockemusiker, og var i 1969-1971 aktiv i folkrockbandet «Crosby, Stills & Nash»

59-åringen, som i dag er gift med Line Wallem, har også tvillingene Miller Steven og Johnnie Rose som hun fikk med ekspartneren Tammy Lynn Michaels i 2006.

Artisten sto frem som homofil i 1993, og har i årene etter vært en kjent homoaktivist.

DØD: Den britiske TV-personligheten ble lørdag funnet død i leiligheten sin i London. Video: Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Plasserte bort adoptivsønnen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer