FAR OG SØNN: Robert Downey Jr. er bekymret for at sønnen Indio skal havne på skråplanet på samme måte som ham selv. Bildet er tatt i 2012. Foto: All Over Press
FAR OG SØNN: Robert Downey Jr. er bekymret for at sønnen Indio skal havne på skråplanet på samme måte som ham selv. Bildet er tatt i 2012. Foto: All Over PressVis mer

Sønnen (20) arrestert for besittelse av kokain

Åtte måneder etter at Indio Downey sjekket inn på rehab er han ute i hardt vær igjen.

SEOGHØR.NO: Det har aldri vært noen hemmelighet at Robert Downey Jr. (49) slet med store rusproblemer i en årrekke.

Nå ser det dessverre ut til at avhengigheten har gått i arv.

Søndag ble nemlig «Sherlock Holmes»-stjernens sønn, Indio Downey (20), arrestert for besittelse av kokain, melder People.com.

Indio og en kamerat ble stoppet av politiet da de så guttene røyke en pipe i bilen.

Etter nærmere undersøkelse ble 20-åringen arrestert for besittelse av kokain og legemiddeltilbehør, bekrefter betjent Arballo i Los Angeles Sheriff's Department til nettstedet.

Downey Jr. sin sønn ble fengslet, men betalte kausjonene på 60.000 kroner og ble løslatt senere samme dag.

Som far, så sønn

Arrestasjonen skjer bare åtte måneder etter at Indios mor og Roberts ekskone, Deborah Falconer (48), knep Indio med narkotika og sendte ham på rehab.

- Dessverre så er Indio trolig genetisk anlagt til avhengighet. Men med god familiestøtte og forståelse er vi er alle fast bestemt på å hjelpe ham til å bli den mannen han er i stand til å være, sier Downey Jr. til People.

Falconer forlot skuespilleren i 1996, etter at han ble arrestert for oppbevaring av narkotika, kjøring i ruspåvirket tilstand og for å gå med et skjult våpen.

Downey Jr. har nå vært rusfri siden 2001 og har giftet seg på nytt med kjæresten Susan Levin. I 2012 fikk de sønnen Exton sammen.

 

LES OGSÅ: - Jeg røyket marihuana hver dag i 11 år