Gwyneth Paltrow:

Sønnen (15) stolt av morens sexleketøy

Skuespiller Gwyneth Paltrow er aktuell med ny serie om sex.

NY SERIE: Det renner ut serier på Netflix om dagen, og nå er de snart klare med en ny dokuserie ved navn «Sex, love & goop». I spissen er skuespiller og vaginalys-lager Gwyneth Paltrow. Men ikke alle er like fornøyde med serien. Video: Thea Hope/ Netflix/ Rød Løper Vis mer
Publisert

Det er ingen tvil om at skuespiller Gwyneth Paltrows (49) livsstilsmerke Goop har vært i hardt vær de seineste åra. Etter at Netflix-serien «The Goop Lab» ble lansert i fjor, mottok den massiv kritikk.

Dagbladets anmleder var blant den som regelrett slaktet tv-serien, blant annet ved å be skuespilleren «dra til hælvete» med terningkast én.

Nå er hun imidlertid klar for en ny runde, denne gangen med Netflix-serien «Sex, Love & Goop». Der skal eksperter, deriblant Paltrow selv, lære ektepar hvordan de kan forbedre forholdet gjennom mer behagelig sex og dypere intimitet.

I den forbindelse er det kanskje ingen hemmelighet at 49-åringen selv er svært åpen om eget sexliv, noe hun forsøker å videreføre til tenåringsbarna Apple (17) og Moses (15).

IKKE FLAU: Hollywood-stjerna Gwyneth Paltrow delte like så greit et nakenbilde av seg selv i anledning sin 48-årsdag. Foto: Skjermdump fra Instagram/gwynethpaltrow Vis mer

Stolt

De seneste årene har Paltrow livnært seg på både vagina-duftlys og luksuriøse sexleketøy. Det skal imidlertid ha fått hennes 15 år gamle sønn til å rynke på nesen.

- Han var veldig bekymret for at Goop selger vibratorer, sier skuespilleren i et intervju hos «Ellen Degeneres Show».

Det tok imidlertid ikke lang tid før han skal ha endret mening.

- Nei, forresten, det er en bra ting. Du gjør sånn at folk ikke trenger å skjemmes over hva de kjøper. Det er kjempebra. Du er en feminist, gjenforteller skuespilleren fra samtalen med sønnen.

49-åringen forteller at nettopp det fikk hjertet hennes til å fylles med glede.

- Det var så søtt. Det var så snillt sagt. Jeg kan forstå at han fortsatt føler seg litt flau, men han klarte å se det fra en annen synsvinkel også, skryter hun.

AVSLØRER: Gwyneth Paltrow deler en nokså saftig nyhet fra soverommet. Reporter: Celina Morken Vis mer

Ærlig med barna

I et intervju med Entertainment Tonight legger heller ikke 49-åringen skjul på at hun prøver å ha et åpent og ærlig forhold til barna, også når det kommer til sex.

- Jeg prøver alltid å være nøytral rundt temaet. Jeg tror min generasjon fikk mye beskjeder om sex som fikk oss til å føle oss dårlige, sier hun, og fortsetter:

- Jeg prøver bare å være nysgjerrig, men tenåringer kommer aldri til å snakke med foreldrene sine om sex, aldri.

Råd

Videre forteller skuespilleren at hun er svært glad for at barna fikk god seksualundervisning på skolen, og at hun nå prøver å være tilgjengelig for alle slags spørsmål. Hun har likevel noen velmente råd.

DUFTLYS MED VAGINA-LUKT: Gwyneth Paltrows selskap Goop har lansert et duftlys Paltrow har kalt «This Smells Like My Vagina». Det har ikke gått upåaktet hen, og slik gikk det da KKs Benedicte Wessel-Holst fikk dutflyset sendt hjem. Klipp: Ingebjørg Iversen. Video og reporter: Benedicte Wessel-Holst / KK Vis mer

- Jeg vil alltid oppmuntre barna mine til å lytte til seg selv, lytte til instinktet, lytte til om noe føles rett og ta det derfra.

De to tenåringene fikk skuespilleren med Coldplay-vokalist Chris Martin (44), som hun var gift med mellom 2003 og 2016. I dag er hun lykkelig gift med produsent Brad Falchuk (50), som hun ga sitt ja til i 2018.

LES OGSÅ: Overrasker med uttalelse om eksmannen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer