Sonjas frisør svindlet

Tom Eriksen betalte 500.000 for ubrukelig garasje.

MARERITT: Da Tom Eriksen skulle inspisere sin nye garasje, oppdaget han at han var blitt lurt trill rundt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
MARERITT: Da Tom Eriksen skulle inspisere sin nye garasje, oppdaget han at han var blitt lurt trill rundt. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Katta i sekken!


SEHER.NO: Dronning Sonjas frisør, Tom Eriksen (60) gledet seg til å ta i bruk sin nye garasje i Cannes. Men da han oppdaget hva han hadde punget ut med en halv million kroner for, ble drømmen til et mareritt.


SONJAS HEMMELIGE PLANER: Lager surprise-party for Kongen


- Da jeg skulle beskue herligheten, viste det seg at det ikke var plass til så mye som en scooter der. Så der satt jeg, 500.000 kroner fattigere og med en garasje som ikke har plass til bilen. Jeg kan jo ikke finne meg i å bli svindlet på denne måten, sier Eriksen til Her og Nå.


LES OGSÅ: Dronning Sonja i mobbestrid


Ifølge ukebladet kjøpte Eriksen garasjen usett, ettersom megleren ikke hadde nøkkel da han var der for å skrive kontrakt.


- Jeg tenkte at hvis den er full av søppel eller mugg, skal jeg alltids fikse det. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg forestilt meg at rommet kunne se ut som en pyramide: 2,30 meter ytterst, men bare 1,20 meter innserst. Selv ikke en liten Smart-bil får plass der.


Kjendisfrisøren går nå rettens vei for å få hevet kjøpet.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer