Sondre Lerches eks er blitt mamma

Farmor Mary Corbet avslørte at den lille jenta har fått navnet Adelaide James Fastvold Corbet.

FANT KJÆRLIGHETEN: I januar kom Mona og Bardy arm i arm til Oslo-premieren på filmen de har skrevet sammen, «Søvngjengeren». Nå er de blitt foreldre for første gang.  Foto: Andreas Fadum
FANT KJÆRLIGHETEN: I januar kom Mona og Bardy arm i arm til Oslo-premieren på filmen de har skrevet sammen, «Søvngjengeren». Nå er de blitt foreldre for første gang. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I fjor høst kom nyheten om at artisten Sondre Lerche (31) skulle skilles fra kona gjennom åtte år, den tidligere «Hotel Cæsar»-skuespilleren Mona Fastvold (33).

Uken etter kunne Se og Hør avsløre at «The Voice»-mentoren har blitt kjæreste med forfatter og tidligere blogger Linnéa Myhre (24).

Mona har på sin side hatt et svært nært forhold til amerikanske skuespilleren Brady Corbet (26), som hun skrev manus til filmen «Søvngjengeren» med. Samarbeidspartnerne har aldri offentlig bekreftet at de er et par, men nå er de blitt foreldre for første gang!

Alt tyder på at kjærligheten blomstrer mellom de nybakte foreldrene. Deres første barn sammen er en jente som skal hete Adelaide James Fastvold Corbet. Det avslørte farmor Mary Corbet i en Instagram-oppdatering 29. juli, der hun også skrev «Verdens beste dag». En uke senere bekreftet Mona selv at hun har blitt mor - ved å legge ut et bilde på Instagram.

– Takk alle sammen for alle de koselige meldingene. Jeg svarer dere veldig snart! Xxx M & B and A, skrev Mona som kommentar til bildet av en liten hånd som holder i hennes.

M & B står for Mona og Brady, mens A-en står for Adelaide.

KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Sondre Lerche og kona Mona Fastvold bodde sammen i New York i mange år. I fjor høst ble det kjent at de skal skilles - etter åtte år sammen. Foto: All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Sondre Lerche og kona Mona Fastvold bodde sammen i New York i mange år. I fjor høst ble det kjent at de skal skilles - etter åtte år sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Paret har tilbragt de siste ukene i Oslo, mens de har ventet på barnets ankomst. De har ikke kommentert graviditeten, men allerede i slutten av mars viste Mona stolt fram den voksende babymagen da hun og Brady var på filmvisning i New York.

Til vanlig bor de i Paris.

I tillegg til å være medforfatter i «Søvngjengeren», spiller Brady en rolle i filmen som er regissert av Mona. Duoen er allerede i gang med sitt neste prosjekt.

– Jeg flyttet nylig til Paris for å jobbe i samarbeid med min skrivepartner Brady Corbet, på hans neste film som vi skriver sammen. Vi holder også på å bearbeidet manus til min neste film, fortalte Mona i et intervju med Filmmaker Magazine i januar.

På samme tid spurte TV2 om det var noe romantisk på gang mellom henne og Brady. Svaret fra Mona var «ingen kommentar». Seks måneder senere kom altså kjærlighetsbarnet til verden...

Se og Hør har ikke lykkes få en kommentar fra de nybakte foreldrene.

KJÆRESTER: Sondre Lerche og Linnéa Myhre kom sammen til hans ekskones filmpremiere i januar.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
KJÆRESTER: Sondre Lerche og Linnéa Myhre kom sammen til hans ekskones filmpremiere i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

- Uproblematist å jobbe med eksen

Sondre Lerche har fortsatt et godt forhold til ekskona. Under Sundace Filmfestival i januar poserte de sammen på bilder. Og under Oslo-premieren «Søvngjengeren» på i januar kom Lerche i følge med sin nye kjæreste Linnéa, mens Mona kom arm i arm med Brady.

– Det har vært veldig uproblematisk å jobbe sammen med eksen. Vi har gjort mye arbeid sammen tidligere, og vi er en veldig fin gjeng som har stått på sammen. Dessuten var mye av jobben ferdig før bruddet, fortalte Sondre til Se og Hør i januar.

Han har fortsatt ekskonas navn tatovert på armen, mens hun har tilsvarende tatovering med "Sondre". Lerches plateselskap er oppkalt etter ekskona og heter Mona Records. Logoen er lik som den spesialdesignede tatoveringen – og pryder flere steder på hjemmesiden hans.

Les også: Holdt babyen hemmelig i ett år

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer