- Sondre Lerche vet ikke hva han prater om

Marion Ravn slår tilbake mot artist-kollegaens kritikk.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Popartist og Idol-dommer Marion Ravn (27) var blant de første til å gratulere Jenny Langlo (18) med den rekordjevne seieren mot Vegard Leite (19) i fredagens Idol-finale.

- Jeg vet at hun kommer til å hevde seg som artist også etter at Idol er over. Jeg håper bare at publikum som har stemt på henne, også støtter henne ved å gå på konserter og kjøpe plata hennes.

- Mitt beste råd til henne er å følge magefølelsen, å være seg selv, og ikke la noen forme henne til hvem artist hun skal være. Hun må gjøre sine egne låter, spille sine egne låter og være den hun er, sier hun til Seher.no.

Marion benyttet også anledningen til å forsvare Jenny og Vegard overfor kritikken fra popartisten Sondre Lerche (29), som til våren skal være en av flere kjente mentorer i TV 2 nye store talentjakt «The Voice».

«Så på Idol i går og må med sjokk/respekt melde at at ingen av de to søte finalistene ville kommet noen vei i #TheVoiceNorge #nivåforskjell» ,
skrev han på sin Twitter-side tidligere denne måneden.

Marion Ravn - som også har svart Lerche på Twitter - hevder kritikken er en real skivebom.

- Det syntes jeg var frekt. Han vet ikke hva han prater om. Han har vel ikke sett ordentlig på dem, sier hun til Seher.no.


Selv åpner Marion for å fortsette karrieren som Idol-dommer, hvis hun får muligheten.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Sondre Lerche, men torsdag twitret han følgende til de som hadde reagert på Idol-kritikken.

«@marionraven barnslig av meg å erte på meg Idol-Norge men dere kommer til å skjønne greien når dere ser @TheVoiceNorge blunk blunk»


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Idol-Jenny: - Det ble for mye for meg å takle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer