I GODE OG ONDE DAGER: Siden høsten 2009 har Khloe Kardashian vært gift med Lamar Odom. De siste månedene har paret gått gjennom en tøff tid privat etter at rykter om utroskap har oppstått. Foto: All Over Press
I GODE OG ONDE DAGER: Siden høsten 2009 har Khloe Kardashian vært gift med Lamar Odom. De siste månedene har paret gått gjennom en tøff tid privat etter at rykter om utroskap har oppstått. Foto: All Over PressVis mer

Sønderknust av nye utro-rykter

- Khloe har grått hysterisk, men innerst inne vet hun at Lamar har vært utro, sier en familievenn.

SEOGHØR.NO: Tre uker etter at Jennifer Robinson (29) hevdet at hun hadde hatt et seksuelt forhold til Khloe Kardashians (29) ektemann Lamar Odom (33) i ett år, står nok en kvinne frem.

Advokaten Polina Polonsky forteller til Star magazine at hun tidligere denne sommeren hadde en seks uker lang affære med Lamar, og hun skal ha bestått en løgndetektortest for å bevise at påstandene er sanne, skriver RadarOnline.com.

- Khloe har grått hysterisk, og Kris har prøvd å trøste henne. Men det virker som om Khloe innerst inne vet at Lamar har vært utro mot henne.

- Han er hele hennes verden, og hun kan ikke fatte hvordan han kan gjøre noe sånt mot henne. Det er veldig, veldig trist for hun elsker ham så høyt, sier en familievenn til nettstedet.

Polonsky hevder at hun og Lamar møttes for første gang på Roosevelt Hotel i Los Angeles 2. juni. Da skal basketball-proffen ha fortalt henne at han hadde bodd på hotellet i en uke fordi ekteskapet hanglet.

- Jeg fikk forståelsen av at han hadde forlatt Khloe, og at det var derfor han bodde på Roosevelt. Han oppførte seg som om han var singel og vi var begge to tiltrukket av hverandre, forteller hun.

Flørtingen mellom de to skal ha holdt på gjennom hele uken mens de fortsatte å treffe hverandre på hotellet. 9. juni skal de ha kysset for første gang, og fire dager senere gikk de til sengs sammen i Polinas leilighet, skriver RadarOnline.com.LES OGSÅ: Saksøkt av sin egen stemor