Søndag fylte hun 30 år

Superstjernen Beyoncé feirer bursdagen som gravid - se bildene fra hennes utrolige karriere her!

<strong>BURSDAGS-BEYONCÉ:</strong> Søndag 4. september er Beyoncé Knowles' 30-årsdag. Her er hun avbildet under en «New House of Dereon»-photoshoot  tidligere i år. Foto: Stella  Pictures
BURSDAGS-BEYONCÉ: Søndag 4. september er Beyoncé Knowles' 30-årsdag. Her er hun avbildet under en «New House of Dereon»-photoshoot tidligere i år. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: For en knapp uke siden ble det kjent at R&B-artisten og skuespilleren Beyoncé Knowles venter sitt første barn med ektemannen Jay-Z (41).  

Derfor er det nok med ekstra stor glede hun kan feire 30-årsdagen sin søndag 4. september. Beyoncé har i løpet av det siste tiåret blitt en av verdens største popstjerner, etter at hun slo igjennom med jentegruppa Destiny's Child på slutten av 1990-tallet.

Med andrealbumet «The Writings on the Wall» (1999) ble Beyoncé verdenskjent, sammen med resten av jentene i gruppen. Men det er Beyoncé selv som har gjort størst karriere som soloartist etter at Destiny's Child ble oppløst i 2006.

Hun har vunnet hele 16 Grammy-priser, 13 av disse som soloartist. Debutalbumet som soloartist, «Dangerously in Love» fra 2003, er med på Rock & Roll Hall of Fame-listen over de 200 viktigste albumene i musikkhistorien. I desember 2009 utnevnte Billboard Beyoncé både til den mest suksessrike kvinnelige artisten og den beste radioartisten på 200-tallet.

I bildespesialen nedenfor får du et tilbakeblikk på 30 år gamle Beyoncés utrolige karriere de siste ti årene. Gratulerer med dagen, Beyoncé!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg driver veldig mye dank 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer