VANT SE OG HØRS SOMMERSTJERNER: Stian Thorbjørnsen (Staysman) Og Lasse Jensen (Lazz). Foto: Thor Arne Svendsen
VANT SE OG HØRS SOMMERSTJERNER: Stian Thorbjørnsen (Staysman) Og Lasse Jensen (Lazz). Foto: Thor Arne Svendsen Vis mer

Sommerstjerner-vinnere endelig klare med singel

Publisert
SEHER.NO: Østfoldduoen Staysman & Lazz vant i fjor historiens første «Se og Hørs Sommerstjerner» under finalen, som gikk av stabelen ombord på Color Magic.

Siden den gang har 29-åringene Stian Thorbjørnsen Og Lasse Jensen opplevd en massiv økning i antallet spillejobber - i tillegg til at de har signert en platekontrakt med Sony Music.

- Det var veldig all right, selvsagt, for vi vant jo. Vi ble veldig gode venner med de andre deltagerne, og fester med flere av dem fremdeles, forteller Stian om Sommerstjerner-opplevelsen.

Han takker også musikkonkurransen for karriereoppsvinget.

- Takket være Sommerstjerner kan vi leve av musikken. Det er lettere å selge oss inn til konsertarrangører etter den seieren, og platekontrakten hjelper jo også, forteller han til Seher.no.

Nå er han og makker Lazz klar med sin første singel, «Uten Sko».

- Den er allerede a-lista på radiokanaler i Østfold. Det virker som det drar seg bra i gang. Vi har veldig stor tro på låta og at det kan bli en sommerslager, sier Staysman.

Låta har vært nedlastbar på iTunes og Platekompaniet fra 29. april.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er fjorårets Sommerstjerner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer