Anna Skretteberg og Jone Hansen:

«Sommerhytta»-paret røper nye planer

- Jeg gleder meg kjempemye!

OPPUSSING: Anna Skretteberg og Jone Hansen har store oppussingsplaner for sitt nye hjem. Foto: Privat
OPPUSSING: Anna Skretteberg og Jone Hansen har store oppussingsplaner for sitt nye hjem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Under fjorårets sesong av «Sommerhytta» karret kjæresteparet Anna Skretteberg (24) og Jone Hansen seg til en imponerende andreplass.

Uten seier ble det ingen hytte, men nå kan duoen imidlertid røpe spennende planer. Det unge paret har nemlig tatt over Villa Sole. Det delte Skretteberg stolt i en Instagram-post søndag.

Byttet med svigermor

I innlegget skriver 24-åringen at huset er fra 1935 og at de lenge har visst at de skulle overta det.

- Det var besteforeldrene til Jone som kjøpte huset på 80-tallet, og foreldrene hans har også bodd der, forteller hun overfor Se og Hør.

Hansens far gikk bort denne våren, og huset ble derfor litt for stort for moren alene. Selv har de bodd i en tomannsbolig.

- Vi byttet bolig med moren til Jone da det passet bedre for henne å bo litt mindre når hun er alene. Det var avklart før farens bortgang at vi en dag skulle ta over huset. Han var veldig glad for at vi ville føre huset videre i familien, og det er en fin ting å tenke på, forteller Skretteberg.

RING PÅ FINGEREN: Anna ser lyst på fremtiden sammen med Jone etter «Sommerhytta». Video: TV 2 Vis mer

- Et drømmehus

- Jeg gleder meg kjempemye. Jeg har lenge vært minst like interessert i å kjøpe huset som det Jone har vært, til tross for at det ikke er jeg som har noen familiær tilknytning til stedet. Jeg så hvor mange muligheter det hadde. Jeg har egentlig sett på det som et drømmehus helt fra start da jeg først ble kjent med Jone - så det er veldig gøy at vi nå har kjøpt det.

24-åringen forteller at Villa Sole bare er tre kilometer unna der de tidligere bodde, og at de derfor holder seg i det samme området - nemlig Åmot i Modum.

Nå har de store planer for deres nye hjem. På Instagram har hun blant annet delt at de pusser opp kjøkkenet.

- Vi skal bytte hele kjøkkeninnredningen og endre utseendet på veggene. Vi skal beholde mye av taket, men må finne noen smarte løsninger i og med at kjøkkenet skal utvides. Vi skal også legge nytt gulv.

OPPMERKSOMHET: Anna og Jone som var med i fjorårets sesong av «Sommerhytta», og de fikk mye oppmerksomhet etter deltagelsen. Video: TV 2 Vis mer

Store oppussingsplaner

Villaen er på hele 300 kvadratmeter, og tomten måler nesten fire mål. Det står oppført med fem soverom, men det ene soverommet skal bli et vaskerom. I tillegg er det et bad, et ekstra toalett, en spisestue og en større stue i boligen.

DRØMMEHUSET: Anna omtaler Villa Sole som et drømmehus. Foto: Privat
DRØMMEHUSET: Anna omtaler Villa Sole som et drømmehus. Foto: Privat Vis mer

De har med andre ord god plass å boltre seg på.

- Vi skal gjøre noe med alle rommene. Enkelte rom er det selvfølgelig mer jobb med enn andre, som for eksempel bad og kjøkken - som trolig blir det tyngste. Det er et gammelt hus så etasjeskilleren i førsteetasjen har leire som isolasjon, så vi skal rive opp hele gulvet for å bytte isolasjon. Det er litt drittjobb.

STORT: Med en tomt på nesten fire mål har paret også et stort uteområde. Foto: Privat
STORT: Med en tomt på nesten fire mål har paret også et stort uteområde. Foto: Privat Vis mer

Med en stor hage har de også en del planer utendørs, og «Sommerhytta»-profilen nevner både drivhus og basseng. Det blir imidlertid med tiden.

- Først bør vi prioritere å få det hyggelig inne, understreker hun.

IKKE GLAD: Adrian og Christine fikk en gave fra Anna og Jone i «Sommerhytta», men ble ikke så veldig glad. Video: TV 2 Vis mer

- Vært gjennom en tøff periode

At «Sommerhytta»-opplevelsen har gitt dem en del erfaringer de tidligere ikke hadde legger hun ikke skjul på.

- Det er nok mye på grunn av «Sommerhytta» at vi tør å begi oss ut på et sånt prosjekt. Vi har bevist for oss selv og hverandre at vi får til ting sammen og synes også det er gøy å gjøre ting sammen.

- Vi har allerede vært gjennom en tøff periode på «Sommerhytta» og fått testet forholdet, men tålt det. Det med oppussing har blitt en felles interesse og begge synes det er veldig gøy. Også gleder vi oss skikkelig til å se resultatet.

Håpet er at de kan begynne å flytte inn når det nærmer seg jul.

FULL FORVIRRING: Etter at Anna og Jone vant en konkurranse i «Sommerhytta» ble det full forvirring om hvilken premie de skulle ha valgt. Video: TV 2 Vis mer

- Jeg ser veldig frem til å se resultatet og derfor vil jeg bruke all fritid jeg kan fremover for å komme i mål så fort som mulig. Dette skal bli et hjem hvor tanken er at vi skal bo der helt til vi er så gamle at vi må kjøpe oss noe mindre igjen. Jeg håper vi kan bo der til vi blir pensjonister.

LES OGSÅ: - Var forferdelig brutalt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer