Anna Skretteberg og Jone Hansen:

«Sommerhytta»-paret røper nye planer

- Jeg gleder meg kjempemye!

OPPUSSING: Anna Skretteberg og Jone Hansen har store oppussingsplaner for sitt nye hjem. Foto: Privat
OPPUSSING: Anna Skretteberg og Jone Hansen har store oppussingsplaner for sitt nye hjem. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Under fjorårets sesong av «Sommerhytta» karret kjæresteparet Anna Skretteberg (24) og Jone Hansen seg til en imponerende andreplass.

Uten seier ble det ingen hytte, men nå kan duoen imidlertid røpe spennende planer. Det unge paret har nemlig tatt over Villa Sole. Det delte Skretteberg stolt i en Instagram-post søndag.

Byttet med svigermor

I innlegget skriver 24-åringen at huset er fra 1935 og at de lenge har visst at de skulle overta det.

- Det var besteforeldrene til Jone som kjøpte huset på 80-tallet, og foreldrene hans har også bodd der, forteller hun overfor Se og Hør.

Hansens far gikk bort denne våren, og huset ble derfor litt for stort for moren alene. Selv har de bodd i en tomannsbolig.

- Vi byttet bolig med moren til Jone da det passet bedre for henne å bo litt mindre når hun er alene. Det var avklart før farens bortgang at vi en dag skulle ta over huset. Han var veldig glad for at vi ville føre huset videre i familien, og det er en fin ting å tenke på, forteller Skretteberg.

- Et drømmehus

- Jeg gleder meg kjempemye. Jeg har lenge vært minst like interessert i å kjøpe huset som det Jone har vært, til tross for at det ikke er jeg som har noen familiær tilknytning til stedet. Jeg så hvor mange muligheter det hadde. Jeg har egentlig sett på det som et drømmehus helt fra start da jeg først ble kjent med Jone - så det er veldig gøy at vi nå har kjøpt det.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer