«Sommerkjappis»:

- Sommerflørten ble ektemannen min

«Jegertvilling»-Kristine mimrer tilbake til et svært spesielt sommerminne.

LETTER PÅ SLØRET: Kristine Thybo Hansen fant kjærligheten under en sommerferie for flere år siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
LETTER PÅ SLØRET: Kristine Thybo Hansen fant kjærligheten under en sommerferie for flere år siden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Denne sommeren slår Se og Hør av en prat med flere kjente og kjære kjendiser, i den nye spalten «Sommerkjappis». De får spørsmål om alt fra sommerplaner til sine verste ferieminner.

En av de som svarer på spørsmålene er TV-personlighet Kristine Thybo Hansen (32), som blant annet har vært å se i «Jegertvillingene» sammen med tvillingsøsteren Johanne Thybo Hansen (32).

- Hva skal du i sommer, og hvorfor?

- I sommer skal jeg fortsette jakten på storørreten og røya. Det blir mange mil med tung sekk i Fjellheimen, men gud så deilig det er når man lykkes å lure en stor røye med fluestangen. Det er ikke noe annet som gir mer kick.

- Verdens kjekkeste mann

- Hva er ditt beste og verste ferieminne?

- Mitt beste ferieminne var da vi endelig fikk møte bestefaren vår i Danmark og familien hans, som vi aldri har verken visst om eller hørt om før. Det ble litt av en «Tore på sporet»-opplevelse, og det var veldig rørende å se mamma endelig møte pappaen sin for første gang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer