GIFTER SEG?: Gode venner av Sienna Miller avslører nå at den flotte blondinen planlegger sommerbryllup med kjæresten Rhys IFans. Foto: scanpix
GIFTER SEG?: Gode venner av Sienna Miller avslører nå at den flotte blondinen planlegger sommerbryllup med kjæresten Rhys IFans. Foto: scanpixVis mer

Sommerbryllup for Sienna?

Sienna Miller og kjæresten Rhys Ifans skal ha forlovet seg.

SEHER.NO: Alle gode ting er tre... I alle fall for Rhys Ifans (39).

To ganger tidligere har han har fridd til kjæresten Sienna Miller (26) og fått nei, men ifølge Sunday Mirror skal flotte Sienna nå endelig ha sagt ja.

Nå planlegger de to å gifte seg til sommeren.

- Rhys har fortalt at han og Sienna skal gifte seg. De prøver å holde det hemmelig, men Rhys svever på en sky og har vanskeligheter med å holde på hemmeligheten. Han kan bare ikke tro at hun endelig har sagt ja, sier en kilde nær paret.

- Selv om Si og Rhys har mange kjendisvenner, kommer de til å holde en lav profil. De kommer ikke til å selge bryllupsbildene til de store bladene, sier en venn av paret til Sunday Mirror.

På gjestelisten vil vi finne den trøblete supermodellen Kate Moss (34), Siennas utro eksforlovede Jude Law (34) og Sadie Frost. Også Siennas bestevenninne Keira Knightley vil bli å finne på gjestelisten sammen med kjæresten Rupert Friend.

Paret har vært sammen i ett år, og bor nå sammen i Siennas leilighet i Notting Hill i London, men Sunday Mirror hevder at de to leter etter et nytt sted i Oxford.

At Sienna har forelsket i sin 13 år eldre kjæreste er det ingen tvil om.

- Jeg er så forelsket. Rhys og jeg er verdens beste venner, og livet er fantastisk, har hun tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Puppeglipp for Sienna
Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.