FÅR BRYLLUPSREISE: Wayne Rooney er en travel mann. Hadde England kvalifisert seg til EM ville han ikke hatt tid til bryllupsreise med Coleen. Foto: All Over Press
FÅR BRYLLUPSREISE: Wayne Rooney er en travel mann. Hadde England kvalifisert seg til EM ville han ikke hatt tid til bryllupsreise med Coleen. Foto: All Over PressVis mer

Sommerbryllup for Rooney

Superparet Wayne Rooney og Coleen McLoughlin får et romantisk sommerbryllup, etter at England ikke kvalifiserte seg til EM.

SEHER.NO: Englands manglende EM-kvalifisering gikk hardt inn på det fotballfrelste landet. Men stjerne og landslagspiller Wayne Rooney (22) ser lyst på det- istedet får han feire sommerbryllup med bryllupsreise med sin forlovede Coleen McLaughlin (21).

- Hadde England kommet seg til EM ville vi ha giftet oss senere den sommeren, men det ville betydd at vi ikke ville fått mulighet til en bryllupsreise. Så jeg vil si det er en positiv side ved det, forteller han fornøyd til Hello! Magazine.

Englands mulige VM-deltakelse gjorde det til og med vanskelig å sette datoen for selve bryllupet.

-I en periode kunne vi ikke legge noen planer, fordi jeg ikke visste om jeg kom til å spille i EM 2008. Men når vi ikke klarte å kvalifisere oss, sjokkerende trist som det var, kunne vi begynne å bestemme oss for noen spesifikke datoer.

I disse dager er derfor den svært populære Coleen opptatt med å planlegge det forestående sommerbryllupet med en bryllupsplanlegger. For tiden er det særlig å finne det perfekte stedet som opptar henne.

- Jeg har sett så mange steder at jeg ikke klarer å bestemme meg. Jeg har vært rundt omkring i England, Frankrike, Italia og jeg har par steder til å se, ett i England og ett i Irland, før jeg tar min avgjørelse og bestemmer datoen, sier hun til magasinet.

Og Coleen har fått frie tøyler, og som alltid et ekstravagant budsjett.

- Coleen er absolutt sjefen for bryllupet. Hun holder meg oppdatert på det meste, men det er i hovedsak opp til henne og jeg stoler fullstendig på at hun gjør de rette avgjørelsene. Jeg kjenner min plass!

Rooney og Coleen har holdt sammen helt fra før han ble kjent som supertalent som 17-åring. Til tross for sjokkavsløringene om at Rooney var horekunde har det unge paret holdt sammen.

- Jeg er hans største fan og jeg vet at han er den rette for meg. Jeg vil tilbringe resten av livet mitt med han, sier den vakre fotballfruen.

LES OGSÅ: Rooney-lukt på flaske